Cestna GPS navigacija za avto avtobus avtodom in tovorna vozila (tovornjak)

Na zalogi
SKU
29
-30%
99,90 € 69,90 €
Velika profesionalna, avtomobilska in kamionska cestna GPS navigacija z NAJSODOBNEJŠIMI FUNKCIJAMI in NAJNAPREDNEJŠIM, večkrat nagrajenim, navigacijskim sistemom trenutno na tržišču.

CESTNE NAVIGACIJE ZA AVTO, AVTODOM IN TOVORNJAKE SO NA RAZPOLAGO V VEČ RAZLIČNIH VELIKOSTIH (5" GPS navigacija, 7" GPS navigacija, 9" GPS navigacija).

Navigacijska naprava je primerna za VSA vozila - tako tovorna kot tudi osebna.

Predstavlja idealno izbiro za avto avtobus motor tovornjak kamion avtodom avto dom mini bus GPS za tovornjak tovornjake kamione kamion šleperje kamperje in taksiste), saj za razliko od večine konkurenčnih GPS navigacij nudi tudi možnost vnosa TOČNIH MER VOZILA in posledično izogibanje težko dostopnim ali prepovedanim območjem za vaše vozilo (navigacija se izogiba nizkim mostovom, tunelom in vsem za tovornjake ali avtobuse prepovedanim območjem).

Na njo prisega tudi veliko število slovenskih avtoprevozniških in transpornih podjetij ter ostalih naših rednih kupcev!

CELOTNI MENI in GLASOVNO VODENJE sta v SLOVENSKEM JEZIKU.

Najnovejši in najsodobnejši modeli 2024 (vrhunska kakovost, hitro in natančno delovanje ter izvrstna vidljivost so ZAGOTOVLJENI)!
Ocena:
100 % of 100

Profesionalna, VELIKA cestna avto GPS navigacijska navigacijska naprava NAJNOVEJŠI MODEL 2024 z NAJSODOBNEJŠIMI FUNKCIJAMI in NAJNAPREDNEJŠIM navigacijskim sistemom trenutno na TRŽIŠČU, ki nudi možnost vnosa točnih mer vozila (avtodom, tovornjak, avtobus, kombi), zato je primerna tako za osebna kot tudi tovorna vozila, za tovornjake, šleperje, kamione, profesionalne voznike kamionov oz. tovornjakov, kombije, avtodome, osebna vozila, reševalna vozila, motorje (za motoriste), gospodarska vozila, delovna vozila, traktorje - torej za popolnoma VSA cestna vozila.

NA RAZPOLAGO V VEČ RAZLIČNIH VELIKOSTIH (5" GPS navigacija, 7" GPS navigacija, 9" GPS navigacija).

GRE ZA IZJEMNO KVALITETNO in ZELO NATANČNO NAVIGACIJO (to je potrdilo že na desetine naših zadovoljnih strank - med drugim tudi ogromno število zelo znanih transpornih podjetij, ki se profesionalno ukvarjajo s prevozništvom)!

Odlikujejo jo VISOKA kakovost izdelave, IZREDNO natančno vodenje in uporabniku prijazen, v celoti SLOVENSKI, meni (vključno z glasovnim vodenjem v Slovenščini).

Ima VELIK in pregleden ekran, z najvišjo možno resolucijo ter možnost izbire 3D grafičnega prikaza (3D prikaz je mnogo naprednejši kot pri veliki večini podobnih navigacij, v večini mest pa so stavbe prikazane točno takšne kot v resnici so in ne le kot klasični enobarvni kvadratki, kot je to značilno za marsikatere ostale navigacije).

Ta navigacija lahko predstavlja tudi IDEALNO darilo za praktično vsakogar.

• PROFESIONALNI, najsodobnejši in VEČKRATNO nagrajen GPS navigacijski sistem, ki je že vrsto let v samem vrhu navigacijskih sistemov na svetu. Znan je kot večkrat nagrajen navigacijski sistem in je po mnenju mnogih strokovnjakov celo najboljši navigacijski sistem kar jih trenutno obstaja. Brez dvoma je veliko natančnejši ter zanesljivejši kot velika večina konkurenčnih navigacij. O njeni kakovosti in tem, da gre za številko 1 na svojem področju priča tudi dejstvo, da se za vgradnjo tega specifičnega navigacijskega sistema (programa) v svoja vozila v zadnjih letih odloča čedalje večje število najboljših in tudi najbolj prestižnih avtomobilskih proizvajalcev, kot so Porsche, Audi, VW in še marsikateri drugi.
Dejstvo pa je, da se tako znani proizvajalci vozil ne bi odločili za vgrajevanje kateregakoli drugega navigacijskega sistema v njihova vozila, kot le in izključno najboljšega.

• Velik in zelo pregleden zaslon (velikosti ekranov so različne) in izvrstna grafika (možnost izbire med 2D in 3D grafičnim prikazom).

• Izjemna natančnost vodenja in možnost glasovnega vodenja v Slovenščini (in tudi Hrvaščini, Srbščini in še okoli 50 drugih jezikih).

• Ima možnost vnosa TOČNIH mer vozila (gre za funkcijo, ki je še zlasti pomembna za vse, ki vozijo večja vozila kot so razni kombiji, avtodomi, kamioni ali avtobusi), kar v praksi pomeni, da ta navigacija, za razliko od ostalih, vedno izbere pot, ki je natančno specializirana vašemu vozilu (izogibala se bo vsem, za vaše vozilo, nedostopnim ali prepovedanim območjem, nizkim tunelom, premajhnim mostovom, prav tako pa tudi vsem področjem, kjer veljajo posebne prepovedi ali omejitve za vaše vozilo itd.). Odlična oziroma bolje rečeno kar nujno potrebna je torej za vse profesionalne voznike kamionov/tovornjakov, avtobusov, kombijev in drugih tovornih vozil, ter tudi za vse osebne voznike avtodomov in ostalih osebnih vozil.

• Ima možnost vnosa NEOMEJENEGA število naslovov, ter določiti poljubno zaporedje vodenja od prvega do zadnjega (v praksi bo ta funkcija prišla posebej prav vsem POSLOVNIM uporabnikom kot so dostavljavci paketov, kurirji, prevozniki, trgovski potniki, obrtniki, zavarovalni agenti, dostavljavci hrane, šoferji tovornjakov, avtobusov, taksisti in drugi, saj bodo lahko v njo vpisali več naslovov hkrati, ter nato določiti poljubno zaporedje (vrstni red) vodenje od naslova do naslova. Seveda je vrstni red možno kasneje tudi poljubno spreminjati, prav tako pa navigacija omogoča tudi kasnejše dodajanje vseh, v času prvotnih vpisov, nepredvidenih vmesnih postaj/postankov, ter njihovo spreminjanje in brisanje.

• Navigacija ima od 8 GB spomina (+ možnost razširitve spomina z SD spominsko kartico do skupno 48 GB spomina).

• Nudi NAJNAPREDNEJŠE funkcije, ki jih velika večina podobnih navigacij nima: napoved razdalje pred zavoji, tunelski pogled, “Junction view”, vrhunski 3D grafični prikaz, razvrščanje po pasovih, opozarjanje na stacionarne radarje, opozarjanje ob prekoračitvi hitrosti, stalni prikaz omejitve hitrosti, podatki o državah in cestnih predpisih, ki veljajo v posameznih državah, možnost izbire med 7 različnimi profili vozil, 50 orginal prednaloženih kart držav celotne Evrope, Balkana, del Azije (Rusija, Turčija, Kazahstan) in še in še.

• GPS navigacijo lahko preko FM oddajnika povežete z vašim radijskim sprejemnikom in zvoke naprave poslušate na vašem avdio sistemu (vodenje se bo slišalo kar iz zvočnikov vašega vozila).

• Navigacijo poganja močan procesor, ki ji zagotavlja izredno visoko učinkovitost delovanja, brez kakršnegakoli zmrzovanja.

• Za kvaliteten sprejem GPS satelitov skrbi vrhunski, GPS sprejemnik s skoraj 70 različnimi kanali, ki zagotavljajo odličen sprejem v vseh pogojih.

• Navigacijski napravi je priložena tudi vsa potrebna dodatna oprema za montažo ter 12/24V polnilec, zato jo lahko pričnete uporabljati takoj.

• To je najnaprednejša GPS naprava na kateri je že original naloženih več kot 50 NAJNOVEJŠIH KART držav večjega dela sveta (karte med drugim zajemajo celotno Evropo, vse države Balkana, pa tudi Rusijo, Turčijo, Makedonijo in druge države).

• Baterija: izredno močna Li-Ionska baterija ki zagotavlja dolgotrajno delovanje

• FM oddajnik: 76-108 MHz (možnost BREZŽIČNE POVEZAVE z zvočniki vašega avtomobila, avtodoma ali tovornjaka)

• GPS sprejemnik: Izredno kvaliteten in natančen GPS sprejemnik satelitov s približno 70 različnimi kanali (navigacija se izredno hitro in natančno poveže z GPS sateliti)

• Navigacijski program: NAJSODOBNEJŠI in NAJNAPREDNJEŠI, PROFESIONALNI, večkrat nagrajen, navigacijski program, ki je po mnenju mnogih strokovnjakov v samem svetovnem vrhu!

• Operacijski sistem: Windows

• Bluetooth: Ne*
*Na razpolago imamo tudi enake GPS naprave z Bluetooth povezavo

• Wi-Fi: Ne*
*Na razpolago imamo tudi enake GPS naprave z WiFi brezžično povezavo in TMC

• Podpora AV-in: Ne*
*Na razpolago imamo tudi enake GPS naprave z AV-in podporo in možnostjo priklopa vzvratne kamere

• FULL HD 1080p, 170° sprednja kamera: Ne*
*Na razpolago imamo tudi enake GPS naprave s FULL HD 1080 170° sprednjimi kamerami

• Spomin za shranjevanje podatkov: 8 GB (+ možnost razširitve z SD spominsko kartico do skupno kar 48 GB)

• Podpora spominskim karticam: Da, navigacija podpira micro SD spominske kartice

• USB: Mini-B USB

• Vrsta zaslona: vrhunski, najsodobnejši in visoko-svetilni TFT LCD zaslon na dotik, ki omogoča IZVRSTNO VIDLJIVOST TUDI OB MOČNEM DIREKTNEM SONCU (večina podobnih navigacij ima bistveno slabšo svetilnost zaslona, še posebej, ko v njih sije močno sonce!)

• Vtičnica za slušalke: 3.5mm priključek

• Zvočnik: Vgrajen glasen zvočnik

• Temperatura delovanja: od -15°C do +60°C

✓ Profesionalna GPS navigacijska naprava za motor, tovornjak, kamion, avtodom, tovorna vozila ali avtomobil

✓ Nosilec za montažo v vozilo

✓ USB napajalni kabel

✓ 12/24V polnilec za avtomobile/motorje/tovornjake/kamione/avtobuse

✓ Navodila za uporabo

✓ Original škatla

✓ 1-letna slovenska garancija

+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let (1+1 ali 1+2)

Vrhunska kakovost, hitro in natančno delovanje ter izvrstna vidljivost na ekran so ZAGOTOVLJENI!

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Cestna GPS navigacija za avto avtobus avtodom in tovorna vozila (tovornjak)
Vaša ocena

Komentarji strank