Igralna konzola GameStick 4K 10000 iger

Na zalogi
SKU
160
-38%
79,90 € 49,90 €
Vrhunska igralna konzola s podporo 4K resolucije in kar 10000 RETRO igrami mini igralna konzola igralne konzole GAMEPAD game player kot psp (kot Xbox, Nintendo, Sony Playstation PS 1 2 3 4 5 ipd.) z vgrajenim Android TV box predvajalnikom, WiFi brezžično povezavo, kar 64 GB spomina, 2x brezžičnima Bluetooth kontroler-jema (2x brezžični igralni plošček), in 10.000 prednaloženimi izvrstnimi igrami (konzola podpira najrazličnejše formate iger kot so: MAME / FC / GB / GBA / GBC / MD / SFC / PS1 / ATARI2006 / ATARI7800).

1. Operacijski sistem: Linux Retroarchiopen Source - igre lahko nanj preprosto naložite/dodate tudi sami (igre je mogoče brezplačno namestiti in odstraniti brez omejitev).

2. Visoko zmogljiv procesor BG2, ki zagotavlja gladko in stabilno delovanje.

3. Vgrajenih je kar 10+ emulatorjev, vnaprej nameščenih 10.000 izvrstnih iger, enostavno povezovanje "plug and play".

4. Izjemno majhna in popolnoma enostavna za uporabo - zaradi izjemne majhnosti jo lahko enostavno vzamete s seboj POVSOD (tudi na dopust oz. počitnice) in tako vašemu otroku omogočite, da se zabava ne glede na to kje ste!

5. Omogoča povsem brezplačen prenos na tisoče poljubnih iger, ki so vam všeč.

6. Možno je igranje do 4 igralcev, kar vam in vašemu otroku omogoča, da prav vsi (celotna družina) doživite zabavo v igri!

7. Naloženih 10.000 iger!
Na napravo pa lahko namestite tudi najrazličnejše formate iger - MAME / FC / GB / GBA / GBC / MD / SFC / PS1 / ATARI2006 / ATARI7800 itd.

8. 4K podpora

Podpira povezavo HD, primerno za 4K TV, kakovost slike visoke ločljivosti HD (1080/720p), ni vam več treba skrbeti za slabo sliko ob gledanju TV-ja in igranju iger! Z njo se lahko popolnoma potopite v svet iger! Konzola podpira povezavo z zasloni s HD vhodi (povezava preko HDMI vhoda) in projektorji (VRHUNSKE TV PROJEKTORJE IMAMO PRAV TAKO NA VOLJO V NAŠI TRGOVINI).

9. 2x napredna brezžična joystick-a 2.4G (DUAL shocker)

Klasični slog, dvojni način igranja, dvojni igralni palici, dvojne stranske tipke, ki podpirajo več iger. Podpira 8-10 metrov prenos signala na dolge razdalje, povsem brezžično, igranje iger je tako še bolj prijetno in udobno.

10. Podpira do 10 vrst klasičnih simulatorjev za igranje vrhunskih nostalgičnih iger, nad katerimi bodo navdušeni tako otroci, kot tudi odrasli.

Igralna konzola je odlična popestritev za otroke in otroke po srcu. Na njej je naloženih že ogromno odličnih iger, ki vam bodo popestrile čas v mrzlih zimskih dneh.

Naprava je tako majhna in priročna (praktično velikosti USB ključka), da je ne boste niti opazili oz. vam ne bo zasedla prav nobenega dodatnega prostora (preprosto se jo vstavi v HDMI vhod vašega televizorja, projektorja, PC-ja ali prenosnega računalnika in že v istem trenutku lahko igrate).

Zaradi majhnosti jo lahko enostavno vzamete s seboj POVSOD (npr. na dopust) in tako vašemu otroku omogočite, da se zabava ne glede na to kje ste (tudi na počitnicah)!

Ste v dilemi kaj podariti svojim otrokom za božično darilo?

Te igralne konzole bo vesel prav vsak otrok in vsak odrasel, ki ceni dobro zabavo ob zanimivih igrah!

Prednaloženih je že kar 10000 iger tako, da zabave nikoli ne zmanjka.

Prav tako sta zraven priloženi tudi dve visokokakovostni brezžični igralni palici (joystick-a) tako, da se k igranju iger vašega otroka lahko pridružite tudi sami ali povabite prijatelje in se zabavate skupaj.

Naprava omogoča igranje do 4 igralcev.

Konzola je majhna in priročna zato jo lahko s seboj vzamete tudi na potovanja in zabave. Gre za profesionalno edicijo tovrstnih konzol z vsemi možnimi funkcijami in kar 64GB internega spomina!

S svojim televizijskim sprejemnikom jo lahko povežete povsem enostavno saj ima “Plug and Play” funkcijo (povezava je možna preko HDMI vhoda).

*Slike izdelka so simbolične

• Vrhunska 4K igralna konzola s 64GB spomina in kar 10000 prednaloženimi igrami

• 2x napredna brezžična joystick-a 2.4G (DUAL shocker)

• USB sprejemnik

• HDMI podaljšek

• Napajalni kabel

• Original škatla

• 1-letna slovenska garancija (+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Igralna konzola GameStick 4K 10000 iger
Vaša ocena

Komentarji strank