Pustni kostum Olaf Snežak za odrasle

Na zalogi
SKU
524
59,90 €
Čudovit, topel in mehek pustni kostum OLAF SNEŽAK za ODRASLE pustni kostum Frozen 2 Ledeno Kraljestvo za odrasle pusta pust pustni pajac za odrasle kostumi za MAŠKARE 2023 za pusta 2023 OLAF Snežak pustni kostumi iz animiranega filma Ledeno kraljestvo Frozen Frozen 2.
______________________________________________

Odličen tudi kot lepo in izvirno darilo!
______________________________________________

Kostumi NISO običajne kvalitete, ampak gre za res izredno lepe, nadpovprečno kvalitetne in dobesedno ČUDOVITE pustne kostume (praktično vse stranke do zdaj so nam rekle, da so kostumi neprimerljivi lepši kot pa katerikoli podobni kostumi, ki so jih do zdaj videli)!
______________________________________________

Kostum je narejen iz kvalitetnega in toplega materiala (material kostuma je enako topel in mehak kot kvalitetne pižame).
______________________________________________

Pustni kostum Olaf Snežak (The Snowman) predstavlja izvrstno izbiro za vse očete ali mame, ki želijo biti za pusta usklajeni z izbiro svojega otroka (princesa Elsa ali Anna), saj gre za zelo znani in najbolj zabavni lik iz animiranega filma Frozen (Ledeno kraljestvo).

Kostum je narejen iz zelo kvalitetnega in toplega materiala - material kostuma je enako topel in mehak kot kvalitetne pižame. :)
______________________________________________

Pustni kostum Olaf predstavlja izvrstno izbiro za vse očete ali mame, ki želijo biti za pusta usklajeni z izbiro svojega otroka (princesa Elsa ali Anna), saj gre za zelo znani in najbolj zabavni lik iz animiranega filma Frozen (Ledeno kraljestvo).

Točne mere kostuma so navedene v razpredelnici med slikami.

Izbirate lahko med velikostmi S, M, L in XL.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pustni kostum Olaf Snežak za odrasle
Vaša ocena

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta "Vavčer za digitalni marketing".

Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.

Vrednost naložbe: 6666,66 EUR.