Pustni kostum Wednesday Addams Sreda Adams

Na zalogi
SKU
235
-13%
39,90 € 34,90 €
Prečudovit pustni kostum Wednesday Addams Family pustni kostumi za pust 2024 za otroke kostumi družine pri Addamsovih za maškare pusta pustni kostum pustna obleka Sreda Adams.


IDEALEN TUDI KOT ČUDOVITO DARILO, KI BO VEČ KOT SAMO OSREČILO PRAV VSAKO DEKLICO (še posebej pa vse ljubiteljice filmske serije The Addams Family)!


Kostumi NISO običajne kvalitete, ampak gre za res izredno lepe, nadpovprečno kvalitetne in dobesedno ČUDOVITE pustne kostume (praktično vse stranke do zdaj so nam rekle, da so kostumi neprimerljivo lepši kot pa katerikoli podobni kostumi, ki so jih do zdaj videli)!

Prečudovit pustni kostum, ki prinaša v otroški fantazijski svet pravi čar lika Wednesday Addams. Ta visokokvalitetni otroški pustni kostum je navdihnjen s slavnim likom Wednesday Addams in izžareva njeno skrivnostnost in poseben šarm.

Ta čudovit otroški pustni kostum Wednesday Addams odraža izjemno pozornost do najmanjših detajlov! Ne glede na to ali gre le za Wednesday ovratnik, njeno klasično črno obleko ali pa unikaten temen slog, je vsaka podrobnost kostuma narejena premišljeno, da vaši malčici omogoči, da se bo dejansko počutila kot del slavne družine Addams.

Pri izdelavi tega pustnega kostuma je bila kvaliteta brez dvoma na prvem mestu. Izdelan je iz udobnega materiala, ki zagotavlja prijetno nošenje med celotno pustno avanturo. Njegova oblika in kroj omogočata enostavno gibanje ne glede na to ali gre za pustno rajanje, igro ali pa za otroško zabavo.

S tem imenitnim pustim kostumom boste vašega otroka popeljali v svet domišljije in pustolovščin!

Wednesday Addams pustni kostum je izvrstna izbira tudi za čudovito in izvirno DARILO, s katerim boste več kot navdušili prav vsako deklico (ljubiteljico serije Addams Family).

S svojim izjemnim videzom bo ta kostum zagotovo izstopal iz množice ter pritegnil tisočere poglede in nasmehe.

Ne glede na to, ali gre za noč čarovnic, šolsko predstavo ali katero koli drugo priložnost, je ta otroški pustni kostum Wednesday popolna izbira za vse ljubitelje temačnega šarma in brezčasnega gotskega stila.

Prepustite domišljiji svojega otroka prosto pot in dovolite, da odkrije svet zabave in skrivnosti s tem izjemnim pustnim kostumom Wednesday Addams.

Proizvajalec/znamka: Muababy

✓ Čudovit pustni kostum, navdihnjen z ikoničnim likom Wednesday Addams.
✓ Pustni kostum se lahko zoži v pasu, v pasu ima elastiko, spodnji del obleke je širok.
✓ Popoln pustni kostum za pustne zabave, noč čarovnic ali druge tematske dogodke.

✓ Odlično se prilega in zagotovo bo pritegnil veliko pozornosti ostalih otrok.
✓ Priložen kakovosten Wednesday črn pas.

Ustrezno velikost je najlažje izbrati glede na višino deklice.
Ker gre za visoko kvalitetne pustne kostume imamo na izbiro kar 7 različnih velikosti, ki so zelo natančne (za primerjavo - večina ostalih trgovin nudi le 3 različne velikosti).
Če je deklica (normalne postave) visoka manj kot 100 cm, ji bo najbolj odgovarjala velikosti 100, v kolikor je visoka med 100 in 109 cm ji bo najbolj odgovarjala velikost 110, v kolikor je visoka med 110 in 119 cm ji bo najbolj odgovarjala velikost 120, v kolikor je visoka med 120 in 129 cm ji bo najbolj odgovarjala velikost 130 in tako naprej.
Velikost 160 je idealna za deklice, ki so visoke od 150 pa do približno 160 cm, res pa je, da jo bo prav tudi tistim, ki so nekoliko višje.

V kolikor je deklica močnejše postave je potrebno izbrati vsaj eno do dve velikosti večjo številko, kot bi sicer ustrezala njeni višini.

Splošno pravilo pa je, da se v primerih, ko je deklica "med številkama" raje odločite za eno velikost večjo, kot pa za manjšo številko (punce v teh letih tako hitro rastejo:) ).

Če ste v kakršnihkoli dvomih glede pravilne izbire velikosti nas lahko kontaktirate tudi na telefonsko številko 031 023 555 in z veseljem vam bomo svetovali.

--

Točne mere kostumov so prikazane v tabeli, ki jo lahko najdete med slikami.

Prvi stolpec predstavlja - številke oblek (100, 110, 120, 130, 140, 150, 160).

Drugi stolpec predstavlja - dolžino obleke v centimetrih in inchih.

Tretji stolpec predstavlja - obseg okoli prs oz. dekolteja v centimetrih in inchih.

Četrti stolpec predstavlja - okvirno starost (v letih) za katero je določena velikost (številka) primerna - UPOŠTEVAJTE PA, DA SO TE INFORMACIJE V ČETRTEM STOLPCU LE INFORMATIVNE, SAJ SO OTROCI PRI DOLOČENI STAROSTI, RAZLIČNO VISOKI.

✓ PREČUDOVIT, visoko kvaliteten, otroški pustni kostum Wednesday Addams
✓ Wednesday PAS

V ceno sta vključena obleka in pas.

Poleg omenjenega pa imamo na razpolago (ob doplačilu) tudi celoten komplet Wednesday Addams dodatkov, ki med drugim vključujejo čudovito lasuljo, torbico, rokavice, orglico, dokolenke,...
Vse seveda do potankosti v stilu Wednesday Addams.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let (36 mesecev), saj zaradi majhnih delcev, ki jih lahko izdelek vsebuje, obstaja nevarnost zadušitve zaradi tujka.
Izdelka ne uporabljati v bližini ognja (ne približujte ognju).
Shranite embalažo, podatke in opozorila za morebitno kasnejšo uporabo.
Embalažna vrečka ni igrača in je nevarna zaradi možnosti zadušitve, zato naj ne bo dosegljiva otrokom ali dojenčkom (embalažo shranjujte izven dosega otrok).

Preden izročite artikel otroku odstranite vse dele embalaže.
Uporabljajte pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.
Navodila za vzdrževanje izdelka so navedena na všitku oziroma na embalaži.

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Pustni kostum Wednesday Addams Sreda Adams
Vaša ocena

Komentarji strank

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta "Vavčer za digitalni marketing".

Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.

Vrednost naložbe: 6666,66 EUR.