Mini brezžične (Bluetooth) skrite nevidne slušalke

Na zalogi
SKU
420
59,90 €
Ultra MAJHNE (praktično nevidne), izjemno LAHKE in popolnoma NEMOTEČE (idealne za razne sestanke, šolo, faks, poslušanje glasbe v službi, tek, jogo, kolesarjenje in ostale športne aktivnosti) - so IDENTIČNE kot AIRPODS slušalke, le da so še bistveno manjše!

✓ POPOLNOMA nevidne in neopazne.
✓ VRHUNSKI in popolnoma ČIST ZVOK brez najmanjših motenj (+ možnost nastavitve jakosti zvoka).
✓ izjemna baterija (do 6 ur delovanja z enim samim polnjenjem).
✓ idealna izbira za sestanke, šolske teste, izpite, seminarje,...
✓ vgrajen izjemno občutljiv mikrofon preko katerega se sliši že ob najmanjšem šepetanju.


✓ dvosmerni avdio zvok (vi slišite vse kar vam govori oseba s katero ste na zvezi, prav tako pa lahko ta oseba sliši vse kar govorite vi).
✓ IDEALNE TUDI ZA UPORABO MED SPANJEM - če radi spite z ušesnimi čepki, potem so te nevidne, mini (spalne) Bluetooth slušalke idealna izbira za vas, saj vas ne bodo popolnoma nič motile med spanje in še vedeli ne boste, da jih sploh imate v ušesu.
✓ IZJEMNA KAKOVOST in KRISTALNO ČIST ZVOK!

Slušalke se uporabljajo enako kot klasične Bluetooth slušalke za poslušanje glasbe, edina razlika je, da so te skušalke neprimerljivo manjše od velike večine Bluetooth slušalk.

Za razliko od večine konkurenčnih slušalk te slušalke delujejo POPOLNOMA BREZŽIČNO, brez kakršnihkoli dodatnih kablov.

《Boljši spanec》
Če radi spite z ušesnimi čepki, potem so te nevidne, mini (spalne) Bluetooth slušalke idealna izbira za vas, saj vas ne bodo popolnoma nič motile med spanje in še vedeli ne boste, da jih sploh imate v ušesu.

《Lahka in stabilna namestitev》
Te ultra majhne brezžične nevidne slušalke so peresno lahke, popolnoma nemoteče in praktično nevidne. Oblika ušesnega čepka je zasnovana tako, da se popolnoma prilega vašemu ušesu. Majhni ušesni čepki so udobni za nošenje ne glede dolgotrajnost nošenja. Ko imate slušalke v ušesu, so skoraj neopazne in jih lahko nosite med delom, spanjem ali prostim časom. Te slušalke lahko brez problema nosite ves dan brez, da bi vas začele motiti.

《25 ur dolg predvajalni čas》
Te majhne ušesne slušalke lahko uporabljate kar 4-6 ur, ko so popolnoma napolnjene, njihova brezžična polnilna postaja pa jim omogoča kar do 25 ur delovanja baterije, kar lahko zadosti potrebam celodnevnega poslušanja (napolniti jih lahko kjerkoli in kadarkoli, tudi, če ste brez električne energije).

《Bluetooth 5.3 & Clear Calls》
Uvedba najnovejše tehnologije Bluetooth 5.3 zagotavlja mnogo hitrejšo povezavo in stabilnejši prenos signala. Odlično fizično odpravljanje šumov v kombinaciji s tehnologijo akustičnega odpravljanja šumov, vgrajen mikrofon slušalk prav tako še dodatno zmanjša hrup in naredi klice jasnejše.

《Vrhunska kakovost zvoka》
Te ultra mini slušalke vam prinašajo uživanje v vrhunskem stereo HIFI zvoku, brez najmanjših motenj.

✓ Vrhunske MiNi brezžične slušalke Bluetooth 5.3
✓ Polnilna postaja, ki omogoča hitro polnjenje slušalk tudi brez električne energije
✓ USB polnilni kabel

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Mini brezžične (Bluetooth) skrite nevidne slušalke
Vaša ocena

Komentarji strank