Naprava za vakuumiranje in varjenje hrane

Na zalogi
SKU
591
29,90 €
Profesionalna kuhinjska naprava za vakuumiranje in varjenje sadja, zelenjave ali mesa, vakuumski aparat, varilec folij in plastičnih vrečk, vakumirka, vakumirni stroj.

Aparat za vakuumiranje je nepogrešljiva naprava za vsako gospodinjstvo. Z iztiskanjem zraka iz vrečke boste lahko rok uporabe živil izjemno podaljšali in hkrati ohranili njihovo svežino. Odlično se obnese tudi za zamrzovanje vrtnih pridelkov. Tak način ohranja odlično kakovost živil bistveno dlje časa kot običajno shranjevanje v vrečkah ali plastičnih posodah. Naprava je primerna za vakuumiranje suhih in vlažnih živil.

Odlično se obnese tudi za mariniranje mesa, tofuja in zelenjave ali za kuhanje v neprodušno zaprtih vakuumskih vrečkah (tehnika kuhanja »sous vide«) v katere date želeno meso ali zelenjavo z različnimi začimbami, tak način priprave hrane je tudi izjemno zdrav in okusen, za pripravo pa ne potrebujete uporabo maščob, kar je odlična novica za vse, ki želite imeti zdravo prehrano ali pa ste zaradi zdravstvenih težav na dieti. Ni se vam potrebno odreči polnim okusom na račun zdravega obroka.

Na tak način kuhanja živila ohranijo naravna hranila (vitamine in minerale), obrok pa je izjemno okusen.

Vrhunski aparat za vakuumiranje je nepogrešljiva naprava za vsako gospodinjstvo. Z iztiskanjem zraka iz vrečke boste lahko rok uporabe živil izjemno podaljšali in hkrati ohranili njihovo svežino. Odlično se obnese tudi za zamrzovanje vrtnih pridelkov. Tak način ohranja odlično kakovost živil bistveno dlje časa kot običajno shranjevanje v vrečkah ali plastičnih posodah. Naprava je primerna za vakuumiranje suhih in vlažnih živil.

Odlično se obnese tudi za mariniranje mesa, tofuja in zelenjave ali za kuhanje v neprodušno zaprtih vakuumskih vrečkah (tehnika kuhanja »sous vide«) v katere date želeno meso ali zelenjavo z različnimi začimbami, tak način priprave hrane je tudi izjemno zdrav in okusen, za pripravo pa ne potrebujete uporabo maščob, kar je odlična novica za vse, ki želite imeti zdravo prehrano ali pa ste zaradi zdravstvenih težav na dieti.

Ni se vam potrebno odreči polnim okusom na račun zdravega obroka.

Na tak način kuhanja živila ohranijo naravna hranila (vitamine in minerale), obrok pa je izjemno okusen.

Vakumsko pakirana hrana bo ostala sveže neprimerljivo dlje časa kot bi sicer (primerjave so prikazane tudi med slikami).*

*Hrana lahko ostane uporabna tudi do 10x dlje kot bi sicer.

Napravo za vakuumiranje lahko uporabite za ohranjanje svežine:

✓ Mesa
✓ Zelenjave
✓ Oreščkov
✓ Salam
✓ Zamrznjenih stvari
✓ Slaščic
✓ Kruha

✓ Kave
✓ Sadja
✓ Suhega sadja
✓ Rib
✓ Žitaric
✓ Prigrizkov
✓ Začimb
✓ Čipsa

Globina artikla: 6,5 cm
Višina artikla: 4,3 cm
Širina artikla: 37 cm
Vir napajanja: Električno napajanje
Funkcija naprave: Vakuumiranje in varjenje
Lastnosti: odporen na vlago, močno sesanje
Barva: Črna
Uporaba: Večnamenska
Moč: 220V/50Hz/100W
Napetost: 110 V
Teža: 405.5g (brez embalaže)
Velikost: 372x68x45 mm

✓ Naprava za vakuumiranje in varjenje
✓ 10x vrečka za vakuumiranje
✓ Navodila za uporabo
✓ Original škatla

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Naprava za vakuumiranje in varjenje hrane
Vaša ocena

Komentarji strank