WiFi 4G vrtljiva solarna kamera SIM zunanje solarne kamere z baterijo

Na zalogi
SKU
180
-13%
159,90 € 139,90 €
GRE ZA KAMERO VRHUNSKE KVALITETE, 3MP RESOLUCIJO, PRIMERNO ZA UPORABO DOBESEDNO KJERKOLI, TUDI NA OBMOČJIH BREZ ELEKTRIČNE ENERGIJE!

KAMERA IMA VGRAJENO KAR 13200mAh BATERIJO, V CENO PA JE VKLJUČEN TUDI IZJEMEN 5W SOLARNI POLNILEC, KI BO POSKRBEL ZA BREZSKRBNO in POPOLNOMA BREZPLAČNO NAPAJANJE KAMERE PREKO SONČNIH CELIC.

KAMERA JE RES IZVRSTNE KAKOVOSTI IN IMA NEPRIMERLJIVO BOLJ KVALITETNO SLIKO OD PO VIDEZU PODOBNIH, KONKURENČNIH, KAMER V TEM CENOVNEM RANGU!

PREIZKUSITE JO, BREZ DVOMA, NE BOSTE RAZOČARANI!
______________________________________________

NA RAZPOLAGO IMAMO DVA RAZLIČNA MODELA, GLAVNA RAZLIKA MED NJIMA PA JE VRSTA OMREŽJA, KI GA SPECIFIČNI MODEL UPORABLJA (WiFi ali 4G):

WiFi model, ki za prenos slike v živo potrebuje internetno (WiFi omrežje)

in

4G model, ki deluje na SIM kartico in omogoča prenos slike v živo tudi brez WiFi omrežja (ta model je idealen za področja, kjer nimate ne elektrike, ne internetnega omrežja)

--

VSI MODELI SO SI GLEDE VEČINE OSTALIH FUNKCIJ (RAZEN TEGA, DA NEKATERI MODELI NUDIJO TUDI AVTOMATSKO SLEDENJE GIBANJU) POPOLNOMA ENAKI IN NUDIJO POPOLNOMA SAMOSTOJNO DELOVANJE NA BATERIJE IN SOLARNO ENERGIJO, BREZ ELEKTRIČNEGA NAPAJANJA, TER IZVRSTNO KAKOVOST SLIKE & ZVOKA NA NEOMEJENI RAZDALJI!

--

NAJNOVEJŠI MODELI 2024!
Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:WiFi 4G vrtljiva solarna kamera SIM zunanje solarne kamere z baterijo
Vaša ocena

Komentarji strank