WiFi dron kvadrokopter (4K DUAL kamera, 50x ZOOM)

Na zalogi
SKU
376
119,90 €
Vrhunski popolnoma ZLOŽLJIV wifi wireless wi-fi wi fi brezžičen daljinsko voden daljinski drone dron kvadkopter kuadkopter kuadcopter quadkopter helikopter kvadrokopter kvadrokopter kuadkopter kvadrocopter quadrocopter quadrokopter quadkopter kuadrokopter kvadrocopter helikopterji droni wifi quadcopterji kvadkopterji s kamero.

Vrhunski ZLOŽLJIV wifi wireless wi-fi wi fi brezžičen daljinsko voden daljinski drone dron kvadkopter kuadkopter kuadcopter quadkopter helikopter kvadrokopter kvadrokopter kuadkopter kvadrocopter quadrocopter quadrokopter quadkopter kuadrokopter kvadrocopter helikopterji droni wifi quadcopterji kvadkopterji s kamero.

Gre za verjetno enega najboljših 360° kvadrokopterjev z Wi-Fi WiFi Wi Fi Wireless s 4K ULTRA HD dvojno kamero, glede na razmerje CENA-KVALITETA.

ČAS LETENJE DRONA Z ENO BATERIJO JE KAR 15 MINUT, KER PA JE MENJAVA BATERIJ, ZA RAZLIKO OD VELIKE VEČINE OSTALIH DRONOV, PRI TEM DRONU POPOLNOMA ENOSTAVNA (HITER in POPOLNOMA ENOSTAVEN NAČIN MENJAVE BATERIJE ZARADI POSEBNE, "MODULARNE" BATERIJE), IN VAM NE BO VZELA VEČ KOT 20 SEKUND ČASA, CENA BATERIJ PA JE ZELO UGODNA, JE PRIPOROČLJIVO ZANJ DOKUPITI ŠE KAKŠNO DODATNO BATERIJO, SAJ LAHKO NA PRIMER S TREMI BATERIJAMI SKUPAJ LETI TUDI DO 45 MINUT!

BATERIJE IMAMO NA ZALOGI, CENA DODATNE BATERIJE PA JE LE 4,90 EUR.

OB NAKUPU DRONA VAM ZRAVEN PRILOŽIMO ŠE PRIROČNO, ZELO KVALITETNO, ZAŠČITNO TORBO/KOVČEK ZA ENOSTAVNO PRENAŠANJE, TER VELIKO REZERVNIH DELOV!

Je večji, kvalitetnejši in ima veliko več funkcij kot podobni droni, kvadrokopterji, helikopterji, quadrocopterji, quadcopterji v tem cenovnem rangu.

NJEGOVA PREDNOST PA JE TUDI TA, DA GA JE MOGOČE ZLOŽITI (SESTAVITI SKUPAJ) IN TAKO ENOSTAVNO PRENAŠATI OZ. SHRANITI BREZ, DA BI SE OB TEM KARKOLI POŠKODOVAL!.

Med drugim ima tudi odlično Wi-Fi (First Person View podpora) 4K DVOJNO kamero, 50X ZOOM, možnost LEBDENJA v ZRAKU (HOVER function), Night Flight (nočno letenje) in ONE KEY RETURN, kar pomeni, da se s preprostim pritiskom na določeno tipko, sam vrne nazaj na začetno pozicijo (od kjer ste ga spustili v zrak).

Res VRHUNSKI dron, za res ODLIČNO ceno!

Idealen tudi za DARILO.

Gre za verjetno enega najboljših 4K DRONOV z Wi-Fi kamero, glede na razmerje CENA-KVALITETA!

Daljinsko voden kvadkopter je odličen za vse še tako zahtevne ljubitelje RC igrač.

Šest osni sistem omogoča dronu odlično stabilnost, z njim lahko izvajate nešteto najrazličnejših letalskih trikov tudi v (močnem) vetru.

Dron ima tudi posebno 2.4 GHz tehnologijo, ki preprečuje motnje frekvenc, kar pomeni, da ga boste lahko spustili v nebo tudi skupaj z drugimi droni in se prijatelji nemoteno zabavali, brez da bi ga ob tem motile frekvence ostalih dronov oziroma bi frekvence, ki bi jih oddajal on, motile druge.

Dron lahko leti v zaprtih prostorih, kot tudi na prostem tako, da vam zabava prav nikjer ne bo mogla uiti.

Ima tudi možnost obračanja za 360°, kot je prikazano na slikah v oglasu, in več močnejših LED lučk na spodnjem delu, tako, da vam ne bo mogel "uiti" niti v popolni temi.

Glavne značilnosti (glej slike v oglasu):

• ONE KEY RETURN funkcija (gumb, ki dronu omogoča samodejno vrnitev nazaj na mesto, kjer se nahajate) – zelo pomembna funkcija za vse ZAČETNIKE

• Barometer lebdenja na doloženi višini (možnost lebdenja v zraku – HOVER function)

• Zaščita pred nizko napetostjo (Low-voltage protection)

• Zaščita pred previsokim tokom (Over-current protection)

• Funkcija kalibriranja

• Funkcija sledenja oz. FOLLOW ME (slika v oglasu)

* FUNKCIJA SLEDENJA PREDMETOM (DRON LAHKO SLEDI LJUDEM, ŽIVALIM IN CELO LADJAM, ČOLNOM TER AVTOMOBILOM...)

• Funkcija 3D obračanja

• GRAVITY SENSING

• SELFIE FUNKCIJA

• GYROSCOPE SENZOR

• Pametni daljinski upravljalnik

• Opremljen z najsodobnejšo LED osvetlitvijo (LED lučkami), ki mu omogočajo letenje v popolni temi (ponoči)

• DVOJA KAMERA in 50x optična povečava fotografij in videoposnetkov (50x ZOOM)

• Resolucija glavne kamere: 4K ULTRA HD kamera (Resolucija fotografij: 4096*3072P, Resolucije videoposnetkov: 2048*1080P)

*Resolucija spodnje kamere: HD 1280*720P

• WiFi v realnem času FVP (first person view, možnost snemanja fotografij v zraku, možnost snemanja video posnetkov v zraku,…

• »Fine tuning« funkcija

• Funkcija »brezglavega« načina letenja (Headless mode)

• Možnost zavijanja levo / desno, naprej / nazaj, gor / dol, bočni let...

* Dron lahko leti do kar 200 METROV od lokacije daljinskega upravljalnika

Frekvenca: 2.4 GHz

Daljinski upravljalnik: 4 kanalni brezžični digitalni sorazmerni RC sistem.

Funkcije: gor/dol, levo/desno, bočno letenje naprej/nazaj, zavijanje levo/desno, vgrajen 6 osni žiroskop, 360-stopinjsko 3D letenje, posebne funkcije prevračanja, možnost lebdenja v zraku, radijsko vodenje, WiFi FPV (first person view), 3D rollover, Camera, Forward/backward, Headless Mode, Barometer Altitude Hold, Hover, Level Calibration, Low-voltage Protection, Over-current Protection, Trim,...

Kamera: odlična 4K ULTRA HD dvojna kamera (Resolucija fotografij: 4096*3072P, Resolucije videoposnetkov: 2048*1080P) z Wi-Fi-jem in možnostjo FPV (First Person View) - ogledovanje posnetkov v živo

Čas neprekinjenega letenja in snemanja: približno 15 minut z eno baterijo (možnost enostavne menjave baterij oz. podaljšanja časa letenja tudi do 1 ure in več (npr. s štirimi baterijami)

Gyroskop: Vgrajen 6 Axis Gyro

Vgrajen Gyro: Da

Možnost nočnega letenja (Night Flight): Da

Kanali: 4-kanali

Kontrolna razdalja: Do 200 metrov

Daljinski upravljalnik: 2.4 GHz brezžični daljinski upravljalnik

Baterija za daljinski upravljalnik: 2 x AAA bateriji

Baterija za drona: 3.7V 1200mAh baterija (vključena v paket)

Metoda polnjenja: USB Polnjenje

Velikost izdelka (dolžina, širina, višina): 28 cm x 22 cm x 5.5 cm (velik dron v primerjavi z večino ostalih)

Prednosti tega drona so med drugim 4K ULTRA HD KAMERA, 50X ZOOM, Wi-Fi (First Person View), možnost LEBDENJA v ZRAKU (HOVER function), Night Flight (nočno letenje) in ONE KEY RETURN, kar pomeni, da se s preprostim pritiskom na določeno tipko, sam vrne nazaj na začetno pozicijo (od kjer ste ga spustili v zrak).

✓ Vrhunski ZLOŽLJIV Dron Kvadrokopter z WiFi kamero in časom letenja do kar 15 minut
✓ Daljinski upravljalnik
✓ izjemna 4K kamera
✓ 2x Rezervni propeler
✓ 4x Zaščita za propeler
✓ Izvijač
✓ USB kabel
✓ Držalo za mobilni telefon
✓ 3.7V 1200mAh Li-ion baterija
✓ Navodila za uporabo

+ ZELO KVALITETEN KOVČEK/TORBICA (IDEALEN DRON ZA DARILO)!

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost dokupa podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:WiFi dron kvadrokopter (4K DUAL kamera, 50x ZOOM)
Vaša ocena

Komentarji strank