Bluetooth avto tester OBD2 avtotester OBD diagnostika za vozila

Na zalogi
SKU
510
-30%
99,90 € 69,90 €
ORIGINAL Mucar profesionalni MODEL 2024 profesionalna diagnostična naprava za vsa vozila Bluetooth brezžična OBD2 avto diagnostika diagnoza avtomobilska naprava za analizo in odpravo napak NAJNOVEJŠI MODEL OBDII naprava tester avtotester diagnostika za avto diagnostiko avto naprava avto mehanik avtomehanik avto skener naprava za diagnostificiranje in odpravljanje napak na avtomobilu avtomobilih diagnostična naprava.

MNOGO NAPREDNJEŠA KOT KONKURENČNE AVTO DIAGNOSTIČNE NAPRAVE (OBD2 TESTERJI SKENERJI) V TEM CENOVNEM RANGU (primerjavo si oglejte med slikami)!

To je profesionalna diagnostična naprava, ki jo pri svojem delu uporabljajo tudi avtomehaniki.

Naprava, za razliko od neprofesionalnih, ne razbere le kod napak, temveč izpiše celotna imena in vrste vseh najdenih napak, poleg tega pa je tudi bistveno bolj zanesljiva in natančna od njej podobnih.
Z njo pa lahko vse najdene napake tudi izbrišete, prav tako pa tudi identificirate vozilo (preverite številko šasije itd.).

Naprava ima vnešene popolnoma VSE kode napak in ima, za razliko od ostalih, tudi možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA za zaznavo napak vseh vozilih, ki bodo na trg prišla po letu 2024!

Primerna je tako za vse avtomehanike, kot tudi za vse običajne uporabnike, ki želijo stestirati svojo vozilo oziroma odkriti (morebitne) napake na njem (še posebej pride prav pred nakupom katerega koli rabljenega vozila).

Kompatibilna je s popolnoma VSEMI VRSTAMI VOZIL/AVTOMOBILOV, NE GLEDE na njihovo ZNAMKO in MODEL!

Na razpolago imamo dve različni verziji (klasično in profesionalno). Razlike med njima so prikazane na eni izmed slik.

GRE ZA NAJSODOBNEJŠI MODEL 2024!

GLAVNE FUNKCIJE (prikazane tudi na fotografijah):

1. Preverjanje stanja vozila in hitro odkrivanje (skritih) napak vozila (OBVEZEN pripomoček, ko opravljate nakup rabljenega avtomobila (stroški določenih skritih okvar pri nakupu rabljenih avtomobilov lahko segajo v višave (tudi po več tisoč evrov), saj boste z njim lahko v trenutku ugotovili vse napake avtomobila, seveda pa ta funkcija pride še kako prav tudi pri obstoječemu vozilu, saj boste na ta način lahko takoj ugotovili za kakšno napako točno gre, in boste, v kolikor se boste odločili za popravilo, do avtomehanika prišli "že pripravljeni" oziroma mu boste znali takoj povedati kaj želite, da vam popravi, brez, da bi bilo treba njemu samemu priti do te ugotovitve (postavitve diagnoze napake vašega vozila). Na tak način boste seveda prihranili veliko časa in denarja - v najboljšem primeru cca. 50 EUR za priklop vozila na tester pri avtomehaniku izven Ljubljane medtem, ko večina mehanikov v Ljubljani za to storitev zaračuna še več).

2. Hitro skeniranje za napake vozila in takojšen izbris le-teh, brez obiska avtomehanika (cene zgolj enega samega priklopa avtomobila na avtotester se pri avtomehanikih v Ljubljani gibljejo od približno 50 EUR naprej).

3. Zamrznitev novega stanja (tester v trenutku ugasne oranžno lučko, ki prikazuje napako vozila, ter stanje nato "zamrzne", tako, da oranžna lučka NE posveti več).

4. Popolna odprava/popravilo (določenih) vrst napak vozila, brez obiska avtomehanika (če gre za elektronsko vrsto napake oziroma napako elektronike avtomobila, ki jo je možno odpraviti brez menjave materiala, obstaja velika verjetnost, da jo bo tester odpravil že sam po sebi in vam na tak način lahko privarčeval zelo veliko denarja, saj je, roko na srce, obisk avtomehanika vedno nekoliko tvegan. Vsakič namreč obstaja velika verjetnost, da bi vam določeni, nepošteni, avtomehaniki, po "popravilu" napake, natvezili, da je šlo za vrsto napake, ki jo je bilo zelo težavno odpraviti in vam tako zaračunali več ur njihovega dela, morebiti pa še celo dodatni material, vi pa kasneje, ko bi bila okvara/napaka enkrat že odpravljena, ne bi mogli več vedeti za kakšno napako je v resnici sploh šlo in tako tudi ne bi imeli prav nobenega dokaza o tem, da vam želi avtomehanik zaračunati mnogo več, kot pa bi vam v resnici moral, oziroma ne bi mogli nikoli kasneje dokazati, da vas je, po domače rečeno, "prinesel naokrog".
Seveda pa ni potrebno izrecno omenjati, da so tarife ene same delovne ure pri večini uradnih avtomehanikov pri nas od 70 pa tudi do 100 EUR in več, kar pomeni, da bi se lahko z lahkoto zgodilo, da bi vam za popravilo napake elektronike, ki bi jo s tem avtotesterjem odpravili v dobesedno eni minuti, zaračunali tudi po 300 EUR ali več).

5. Informacije o vozilu (z njim lahko enostavno pridobite številko šasije avtomobila in tudi vse ostale informacije o njem, kar prav tako lahko pride zelo prav ob vsakem nakupu drugega vozila).

6. Z njim boste definitivno, mesečno, prihranili zelo veliko vašega časa in denarja (dejstvo je, da se vam bo denar za nakup tega testerja skoraj v celoti povrnil že ob eni sami postavitvi diagnoze, uporabili pa ga boste lahko dobesedno neštetokrat).
Je priročen, kompakten in enostaven za prenašanje, zato ga imate lahko ves čas pri roki (spravljenega v vašem avtomobilu).

7. Zagotavlja vam 100% sigurnost v vrsto napake vašega avtomobila in vam nudi BREZ DVOMA daleč najbolj verodostojno informacijo (diagnozo) o tem kaj točno je narobe z vašim vozilom, direktno, kar iz prve (vaše) roke!
Z njegovo uporabo boste torej za vedno PREPREČILI, da bi vas kdorkoli, še kadarkoli "prinesel naokrog" (ker boste z njim izvedeli točno za kakšno napako vozila gre, boste lahko šli do avtomehanika brez kakršnikoli skrbi in dilem, da bi vas le-ta prinesel okrog in vam mastno zaračunal za popravilo nečesa, kar v resnici sploh NI bilo potrebno popraviti, ali pa vam po najboljšem scenariju zaračunal več ur dela, kot pa ga jih je v resnici oddelal.
Z njim boste lahko vedno brez skrbi, da si vas bo kdo "privoščil", dileme o tem kaj je v resnici narobe z vašim avtomobilom bode za vedno odpravljene, saj vam naprava zagotavlja postavitev 100% točne in daleč najbolj verodostojene diagnonze okvare vašega avtomobila, in to v manj kot minuti od priklopa.

8. OMOGOČA BRISANJE SERVISNIH INTERVALOV (OIL RESET)

9. OMOGOČA SAS RESET

10. NUDI CELO KOPICO PROFESIONALNIH FUNKCIJ in MOŽNOSTI PONASTAVITEV (oglejte si slike s funkcijami).


11. Nudi možnost diagnoze vseh sistemov vašega vozila in DOŽIVLJENSKE BREZPLAČNE POSODOBITVE: Ta OBD2 bluetooth naprava omogoča pregled in diagnozo različnih sistemov in funkcij vašega vozila, vključno z ABS, zračno blazino, TPMS, motorjem, menjalnikom, izpusti, vzmetenjem in drugimi komponentami. S to napravo lahko diagnosticirate vse, od izpustov do žarometov, ter omogoča branje in nastavljanje kod, prikazovanje podatkov, avtomatsko prepoznavo VIN številke, pregled zgodovine, ustvarjanje poročil in analizo dinamičnih podatkov za hitro diagnozo.

12. Diagnostika na ravni originalne opreme (OE-Level): Ta OBD2 skener omogoča brezplačno OBD/EOBD diagnostiko celotnega sistema vozila in njegovih podsistemov za en model avtomobila, vključno z ABS/SRS/ECM/TCM/BCM/TPMS diagnostiko itd. Omogoča hitro prebiranje in brisanje napak v nekaj sekundah ter učinkovito izklop opozorilne lučke.

13. Posebne funkcije OBDII: Branje kod, brisanje kod, živi podatki, zamrznjena slika, stanje pripravljenosti I/M, diagnostika kisikovega senzorja, diagnostika na-bord monitorja, diagnostika sistema EVAP, diagnostika komponent in dostop do informacij o vozilu.

14. Samodejno skeniranje VIN: Ta naprava avtomatsko prepozna vaše vozilo hitro in tako skrajša čas diagnostike ter natančno reši težave, saj hitro prebere številko identifikacije vozila.

15. PROFESIONALNA (PRO) RAZLIČICA NUDI kar 1 leto brezplačnih 15 različnih ponastavitev funkcij, ki jih lahko ponastavljate NEOMEJENOKRAT (običajna različica nudi 2 funkciji, ostale se lahko naknadno odklenejo ob doplačilu):
Profesionalni diagnostični skener za avtomobile ponuja 15 različnih storitev vzdrževanja vključno z IMMO RESET, OIL RESET, EPB RESET, SAS RESET, ABS RESET, SRS RESET, TPMS RESET, DPF RESET (REGENERACIJA DPF FILTRA), BMS RESET, ETS RESET, INJECTOR RESET, AFS RESET, COOLANT RESET, GEARBOX RESET, SEATS RESET, SUNROOF RESET in druge. To omogoča hitro obnovitev in ponastavitev modulov po popravilu.
Pomembno je poudariti, da je cena mnogih konkurenčnih diagnostičnih orodij, ki podpirajo po 15 različnih vzdrževalnih funkcij za avtomobile in zagotavljajo celovite rešitve za ponastavitev vseh zgoraj navedenih modulov tako kot to nudi ta naprava, najmanj nekajkrat višja (tudi po 400 EUR in več).

NAPRAVA JE PRIMERNA ZA PRAKTIČNO VSE ZNAMKE IN TIPE VOZIL od letnika 1996 naprej in ima, za razliko od ostalih, tudi možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA za zaznavo napak vseh vozilih, ki bodo na trg prišla po letu 2024.

Podpira čez 115 različnih znamk vozil, kar z drugimi besedami pomeni, da je kompatibilna praktično z vsemi znamkami vozil, ki trenutno obstajajo (razen z modeli starejšimi od letnika 1996 oz. tistimi, ki še niso podpirali OBD2 priključka):

Med drugim naprava podpira vse naslednje znamke vozil:

Alfa Romeo (156, 159, GT, Giulietta, Mito, Giulia, Stelvio, Tonale in ostale), Audi (A1, A3, A4, A5, A6, TT, x3, x5, x7 in ostale), Mercedes-Benz (A, C, E, S, CLS, CLA, SLK in ostale), Peugeot (208, 308, 508 in ostale), Opel (Corsa, Astra, Mokka, Meriva, Adam in ostale), Škoda (Fabia, Octavia in ostale), Fiat (500, Punto, Stilo, Panda in ostale), Ford (Fiesta, Ka, Focus in ostale), BMW (X5, M3, M5, M7 3, 5, 7 in ostale), Mitsubishi, Hyundai (i10, i20, i30 in ostale), Renault (Clio, Megane in ostale), Suzuki, Mazda (3,6, CX-3, CX-5 in ostale), Volkswagen (Golf, Polo, Passat in ostale), Lamborghini, Porsche, Dacia, Citroen (Cactus, Berlingo in ostale), Honda, Ferrari, Dodge, Honda, Toyota, Chevrolet, Chrysler, Daihatsu, Dacia, Ferrari, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mini, Nissan, Peugeot, Saab, Subaru, Volvo, Citroen, Seat, Smart in vsi ostali modeli od letnika 1996 naprej.

Profesionalna diagnostična naprava, ki jo pri svojem delu uporabljajo tudi avtomehaniki!

Naprava, za razliko od neprofesionalnih, ne razbere le kod napak, temveč izpiše celotna imena in vrste vseh najdenih napak, poleg tega pa je tudi bistveno bolj zanesljiva in natančna od njej podobnih.
Z njo pa lahko vse najdene napake tudi izbrišete, prav tako pa tudi identificirate vozilo (preverite številko šasije itd.).

Naprava ima vnešene popolnoma VSE kode napak in ima, za razliko od ostalih, tudi možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA za zaznavo napak vseh vozilih, ki bodo na trg prišla po letu 2024!

Primerna je tako za vse avtomehanike, kot tudi za vse običajne uporabnike, ki želijo stestirati svojo vozilo oziroma odkriti (morebitne) napake na njem (še posebej pride prav pred nakupom katerega koli rabljenega vozila).

Kompatibilna je s popolnoma VSEMI VRSTAMI VOZIL/AVTOMOBILOV, NE GLEDE na njihovo ZNAMKO in MODEL!

AVTOTESTER (analizator skritih napak) OBD 2 je NEPOGREŠLJIVA NAPRAVA tudi pri NAKUPU RABLJENEGA AVTOMOBILA, saj bo na njem zaznala tudi vse "manjše" napake (seveda pa tudi vse večje skrite napake), ki bi jih brez te naprave lahko spregledali oziroma jih ne bi opazili pravočasno (šele po tem, ko bi avtomobil že kupili)!

Ne dovolite, da vas razni avto preprodajalci prinesejo naokoli! Cena te naprave je dejansko "drobiž" proti škodi, ki jo lahko utrpite, v kolikor vas kdo pri nakupu rabljenega vozila prinese naokrog, saj so lahko cene popravil določenih napak oziroma nepravilnosti pri avtomobilih izjemno visoke (tudi po nekaj 1000 EUR in več)!

Poleg tega pa boste lahko to napravo uporabili večkrat (tudi kasneje oziroma pri morebitnih naslednjih nakupih kateregakoli rabljenega avtomobila ipd.).

Naprava pa ni idealna le za preverjanje stanja rabljenih avtomobil še pred njihovim nakupom.

Odlična je tudi, ko želite preveriti določene napake vašega lastnega avtomobila!

GRE ZA NAJNOVEJŠI, POSODOBLJEN MODEL 2024!

Primer:

V avtomobilu vam zasveti oranžna ABS lučka, ki nakazuje, da je v vašem avtomobilu prišlo do okvare ABS zavornega sistema, ki ne deluje več.
Do izpada ABS sistema je najverjetneje prišlo zaradi okvare enega izmed 4-ih ABS senzorjev pri vašem avtomobilu, vendar pa, brez, da avto priklopite na tester, seveda nikakor ne morete pridi do zaključka, kateri od 4-ih senzorjev se je okvaril.

Če boste torej v tem primeru avto odpeljali, do najbližjega avtomehanika, vam bo ta zaračunal najmanj 30 EUR že samo za to, da vam bo vaš avtomobil priklopil na tester in ugotovil kateri izmed 4-ih senzorjev je okvarjen.

Plačati mu boste torej morali 30 EUR že samo zato, da bo sploh postavil diagnozo napaka oziroma ugotovil, kaj mora sploh popraviti.

Če pa vaš avto sami priklopite na tester in ugotovite, točno kateri senzor je okvarjen, še preden avto sploh odpeljete do avtomehanika, pa boste na tak način prihranili najmanj 50 EUR, saj boste lahko nato mehaniku natančno povedali za katero napako gre oziroma točno kateri od senzorjev je pokvarjen in kaj mora popraviti (plačati mu boste torej morali le za stroške popravila, ne pa tudi za postavitev diagnoze, katero bo seveda že prej postavil ta vaš priročen avtotester).

To je seveda le primer, vendar pa lahko že iz tega vidite, da bi se vam denar za nakup tega testerja dejansko povrnil že ob eni sami postavitvi diagnoze (torej že ob eni sami tovrstni napaki).

Seveda pa bi jih lahko kasneje s tem testerjem odkrili še nič koliko, na tak način pa seveda, v celotni življenski dobi tega testerja, prihranili ogromno denarja!

Denar za nakup te naprave, se vam bo povrnil v trenutku!

Z avtotesterjem lahko sami ugotovite kateri element vašega avtomobila je v okvari in si na ta način prihranite ogromno denarja. S seboj ga lahko vzamete tudi, ko kupujete rabljen avto in se tako prepričate ali je z njim res vse v redu. Avtotester vam lokalizira napako in element, ki je v okvari.

Napake avtomobila je preko testerja možno tudi izbrisati/odstraniti oziroma odpraviti/popraviti!

✓ ORIGINAL MUCAR 2024 profesionalna avtomobilska naprava za diagnostiko napak na avtomobilu
✓ Original škatla

✓ Torbica za shranjevanje
✓ Navodila za uporabo
✓ Licenčna MUCAR kartica

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Bluetooth avto tester OBD2 avtotester OBD diagnostika za vozila
Vaša ocena

Komentarji strank