Električna zračna tlačilka pumpa na baterije

Na zalogi
SKU
578
59,90 €
Vrhunska univerzalna multifunkcijska električna baterijska zračna tlačilka črpalka električni kompresor na baterije prenosna baterijska tlačilka kompresor pumpa napihovalnik baterijski mini ročni prenosni kompresor mini pumpa na baterije električna tlačilka pumpa za kolesa avto gume zračne blazine napihljive čolne SUP deske oz. boarde (oglejte si slike v oglasu).

Mnogo kvalitetnejša kot podobne baterijske električne tlačilke pumpe črpalke za kolesa gume oz. baterijski električni kompresorji.

IZVRSTNA IZBIRA ZA KOLESA, MOTORJE, AVTOMOBILE, AVTODOME (KAMPIRANJE), ČOLNE, NAPIHLJIVE VODNE BLAZINE, NAPIHLJIVE POSTELJE, ŽOGE, NAPIHLJIVE IGRAČE...
Ocena:
100 % of 100

Prenosna baterijska tlačilka bo resnično postala vaša rešiteljica in vaš nepogrešljiv pripomoček na vsaki poti, saj vam lahko prav pride čisto povsod in nikoli ne veste kdaj jo boste potrebovali.

Za enostavno in hitro polnjenje gum koles, motorjev, športnih rekvizitov in avtomobilskih pnevmatik ima baterijski kompresor že PREDNASTAVLJNE PROGRAME POLNJENJA (NAPIHOVANJA).
V kolikor želite pa lahko seveda tudi sami izberete željen tlak.

Izbiro tlaka lahko izberete tudi v različnih merskih enotah: PSI, BAR, KPA, kg/cm3.

Ko tlačilka doseže željen tlak, ki ste ga nastavili se POLNJENJE SAMODEJNO ZAKLJUČI, zato ni bojazni, da bi na gumah ali napihljivih športnih rekvizitih prišlo do poškodb (ne morejo počiti).

Gumb + služi za povečanje tlaka, gumb - pa za zmanjšanje tlaka.

Na LCD zaslonu se prikaže tudi zaznana količina tlaka v realnem času.

Prenosna baterijska tlačilka lahko neprekinjeno deluje kar 20 minut (podobne, konkurenčne, baterijske tlačilke delujejo maksimalno okoli 8 minut).

NEPOGREŠLJIV PRIPOMOČEK, KI GA MORATE IMETI OBVEZNO PRI ROKI NA VSAKI POTI

Ta izvrstna večfunkcijska tlačilka je nepogrešljiv pripomoček za vsakega kolesarja, motorista, avanturista, športnika in voznika avta. Vsak izmed nas se je že kdaj znašel v neugodni situaciji, ko je ostal s prazno gumo in ravno takrat ni bilo nikogar zraven, da bi nam priskočil na pomoč v tej neprijetni situaciji. Zdaj se vam ni več potrebno zanašati na druge, saj imate to mini prenosno baterijsko tlačilko lahko povsod s seboj!

Baterijski kompresor poganjata kar dve izjemno močni 2000mAh bateriji, kar zadostuje, da lahko brez problema zelo hitro napolnite več pnevmatik, gum ali pa športnih rekvizitov (žoge, napihljivi čolni, blazine za v vodo,…).
Gre za obvezen pripomoček za na vsako pot pa naj bo to z avtom, motorjem ali kolesom, seveda pa bo več kot prav prišla tudi na vsakem kampiranju, počitnicah na morju, potovanjih itd.

Električna pumpa je izredno majhna, lahka in kompaktna (16.0x4.4x6.7 cm), zato jo boste lahko popolnoma enostavno shranili v torbo, nahrbtnik, prtljažnik ali motorni kovček.

Prav tako pa, za razliko od večine konkurenčnih tlačilk s takšno močjo napihovanje, tehta komaj 380 gramov (mnoge podobne tehtajo tudi po 1kg in več), kar pomeni, da vas ne bo ovirala tudi, če jo boste imeli vedno in povsod s seboj (npr. na vaši vožnji s kolesom).

Njena uporaba je resnično vsestranska in popolnoma enostavna, saj z njo lahko v izjemno kratkem času z zrakom napolnite različne vrste in oblike napihljivih blazin, vse vrste kolesarskih gum, motoristične gume, avtomobilske pnevmatike, napihljive postelje za taborjenje,…

VGRAJENA SVETILKA

Vgrajena LED luč in SOS rdeča svetilka vam omogoči uporabo naprave tudi v temi, v kolikor pa se znajdete v nevarni situaciji pa vam morda prav ta SOS svetilka reši življenje.

FAST CHARGE POWERBANK POLNILEC TELEFONOV in OSTALIH NAPRAV

Poleg vseh naštetih funkcij pa tlačilko lahko uporabite tudi za HITRO polnjenje telefona ali drugih elektronskih naprav, saj ima možnost POWERBANK napajalnika/polnilca.

• TLAČILKA IMA MOŽNOST PRAZNJENJA (IZPIHOVANJA)

Baterijska tlačilka ponuja tudi možnost izpihovanja zraka in s tem hitro praznjenje različnih športnih rekvizitov, blazin,… Končno se lahko poslovite od vseh smešnih, zoprnih in dolgotrajnih načinov praznjenja napihljivih rekvizitov.

• VGRAJENA SVETILKA

Vgrajena LED luč in SOS rdeča svetilka vam omogoči uporabo naprave tudi v temi, v kolikor pa se znajdete v nevarni situaciji pa vam morda prav ta SOS svetilka reši življenje.

• FAST CHARGE POWERBANK POLNILEC TELEFONOV in OSTALIH NAPRAV

Poleg vseh naštetih funkcij pa tlačilko lahko uporabite tudi za polnjenje telefona ali drugih elektronskih naprav saj ima možnost POWERBANK napajalnika/polnilca.

• SAMODEJNO PRENEHANJE POLNJENJA

Zaščita pred prenapolnjenostjo pnevmatike.

• DO 20 MINUT DOLGO NEPREKINJENO POLNJENJE

Do trikrat daljše polnjenje od konkurenčnih tlačilk

• PREDNASTAVLJENI PROGRAMI POLNJENJA ZA RAZLIČNE PNEVMATIKE (KOLO, AVTO, MOTOR), ŽOGE, ZRAČNE BLAZINE, ZRAČNE POSTELJE...

• Teža: 380g
• Velikost: 16.0x4.4x6.7 cm
• Čas delovanja: neprekinjeno 20 minut
• Čas polnjenja naprave: 2-3 ure
• Kapaciteta baterije: 2x 2000mAh
• Glasnost: 80dB
• Funkcije: svetilka, powerbank, tlačilka, izpihovanje zraka
• Napetost: 7.4V
• Tok: 5A
• Moč: 40W
• Izhodni zračni tlak: 150PSI (10.3 BAR)
• Pretok zraka: 20l/min
• Število vrtljajev na minuto: 18.000 RPM

✓ Multifunkcijska prenosna baterijska tlačilka/pumpa/kompresor/napihovalnik
✓ Nastavki za napihovanje
✓ Zračna cev
✓ USB polnilni kabel
✓ Navodila za uporabo
✓ Original škatla

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost dokupa podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Električna zračna tlačilka pumpa na baterije
Vaša ocena

Komentarji strank