Alarm za električni skiro skuter in kolo

Na zalogi
SKU
132
19,90 €
Vrhunska brezžična wireless alarmna naprava za kolesa motorje alarm ključavnica na alarm za kolo motor skuter električno kolo električni skiro štirikolesnik klet brezžična wireless ključavnica + daljinec.

Vrhunski brezžični alarm za kolo električni skiro motorje brezžična wireless alarmna naprava za kolesa ključavnica na z alarmom za kolo motor skuter električno kolo električni skiro štirikolesnik kolesarski alarm za klet brezžična wireless kolesarska ključavnica + daljinec.

Alarm deluje na sistem centralnega zaklepanja z daljinskim upravljalnikom (enako kot pri avtomobilu).

To je vrhunska varnostna protivlomna KLJUČAVNICA z alarmom za kolo, motor, moped, skuter, električno kolo, kolo na baterijo/baterije, štirikolesnik - ATV QUAD (lahko pa se jo uporabi tudi za varovanje objektov npr. kleti, vrtne hiše in podobnih objektov).

Kolo, električni skiro ali motor lahko s to ključavnico enostavno zaklenete in odklenete s priloženim daljincem (na isti način kot, če bi zaklenili/odklenili avto, ki ima centralno zaklepanje na daljinca), ukrasti pa si vam ga ne bo upal prav noben tat (še posebej, če ga boste pustili kjerkoli v bližini stanovanj oziroma ljudi), saj se bo v primeru poskusa kraje, avtomatsko sprožil vgrajeni alarm na tej ključavnici, ki bo začel izjemno glasno piskati in s tem močno prestrašil tatove, hkrati pa na poskus kraje opozoril vse mimoidoče in v bližini stanujoče!

Naprava ima svojo zakodirano kodo in DELUJE BREZŽIČNO (brez vpisovanja kakršnekoli kode).

Vklopite in izklopite jo popolnoma enostavno s priloženim DALJINCEM (enak sistem odklepanja in zaklepanja kot pri avtomobilih).

Naprava je zelo enostavna za uporabo in odlično varuje vsa kolesa, motorje, skuterje in ostala vozila, ki jih ni težko ukrasti! Uporabite pa jo seveda lahko tudi za varovanje kleti in drugih objektov.

Enostavno jo namestite na kolo, motor ali na vrata kleti kot običajno ključavnico. Preden pa zapustite kolo ali zaprete vrata pa morate le pritisniti na tipko A (na daljincu) in ključavnica se takoj aktivira.

V primeru kakršnegakoli tresljaja oziroma premika, se bo nato avtomatsko sprožil alarm s piskom kar do 120dB!

Ko želite kolo ali motor ponovno uporabiti, enostavno s pritiskom na gumb B (na daljincu) alarm deaktivirate tako, da lahko kolo/motor nato zopet uporabljate, brez da bi ob tem sprožili alarm.

Aktiviranje oziroma deaktiviranje naprave deluje na razdalji 30m (preko wireless povezave).

Prednost te naprave pred ostalimi, podobnimi ključavnicami, je tudi v tem, da NI POTREBNO VPISOVATI NOBENE KODE, ampak jo lahko upravljate na daljavo s priloženim daljinskim upravljalnikom.

Alarm preprosto deaktivirate s pritiskom na tipko na daljincu (preden se želite spet peljati s kolesom ali motorjem oziroma preden odprete vrata kleti) in tako ni potrebno vpisovati nobene kode za deaktivacijo med tem, ko bi alarm glasno piskal (kot na primer pri takšnih podobnih ključavnicah brez daljinca).

MONTAŽA JE POVSEM ENOSTAVNA, NAMESTITE PA JO LAHKO NA RAZLIČNE DELE VAŠEGA KOLESA (slike v oglasu), ZATO VAS KLJUČAVNICA NE BO PRAV NIČ OVIRALA IN ŠE OPAZILI NE BOSTE, DA JO IMATE NAMEŠČENO NA KOLESU!

NAMEŠČENO JO IMATE LAHKO VES ČAS, NI JE POTREBNO DAJATI VSAKIČ ZNOVA GOR IN DOL S KOLESA.

• POPOLNOMA enostavna in priročna za namestitev.

• Ko je alarm aktiviran (ključavnica zaklenjena), je občutljiv na vse vibracije (premikanje ali dotikanje kolesa).

• Zelo učinkovito ščiti vaše kolo pred zvitimi tatovi.

• Alarm ima vgrajen senzor vibracij, ki zagotavlja učinkovito detekcijo vsakega dotika vašega kolesa.

• V trenutku, ko se nekdo dotakne vašega kolesa, alarm proizvede IZREDNO glasen zvok (z močjo do približno 110dB), ki bo z dolgotrajnim opozarjanja prestrašil vsakega tatu daleč stran od vašega kolesa, hkrati pa tudi privabil poglede vseh mimoidočih ali v bližini stanujočih ljudi.

• Možnost daljinskega upravljanja nudi dodatno udobje pri uporabi (daljinski upravljalnik je priložen paketu).

• Napravo je mogoče popolnoma enostavno namestiti na različne dele vašega kolesa (slike v oglasu).

• Trdno ohišje omogoča, da je naprava zelo vzdržljiva (za dolgotrajno uporabo).

• Daljinec lovi na razdalji približno 30m, tudi skozi zid.

✓ Vrhunski brezžični alarm za kolo/motor/električni skiro
✓ Daljinski upravljalnik
✓ 4x vijaki za pritrditev
✓ 2x matici za pritrditev
✓ Zaponka proti izgubi
✓ Navodila za uporabo
✓ Original embalaža

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Alarm za električni skiro skuter in kolo
Vaša ocena

Komentarji strank