Disk ključavnica z ALARMOM za motor kolo ali električni skiro

Na zalogi
SKU
278
-20%
49,90 € 39,90 €
Vrhunska brezžična wireless alarmna disk alarm ključavnica za kolesa motorje električni skiroje in skuterje.

Kolo, motor ali skiro lahko s to ključavnico enostavno zaklenete, ukrasti pa si vam ga ne bo upal prav noben tat (še posebej, če ga boste pustili kjerkoli v bližini stanovanj oziroma ljudi), saj se bo v primeru poskusa kraje, avtomatsko sprožil vgrajeni alarm na tej ključavnici, ki bo začel izjemno glasno piskati in s tem močno prestrašil tatove, hkrati pa na poskus kraje opozoril vse mimoidoče in v bližini stanujoče ljudi.

V kolikor vaše kolo nima diskov, je napravo možno namestiti tudi na špice kolesa oz. feltne.

To je vrhunska ALARM disk ključavnica primerna za kolo, motor, moped, skuter, električni skiro, električno kolo, kolo na baterijo/baterije, štirikolesnik - ATV QUAD...

Vaše vozilo lahko s to ključavnico enostavno zaklenete, ukrasti pa si vam ga ne bo upal prav noben tat (še posebej, če ga boste pustili kjerkoli v bližini stanovanj oziroma ljudi), saj se bo v primeru poskusa kraje, avtomatsko sprožil vgrajeni alarm na tej ključavnici, ki bo začel izjemno glasno piskati in s tem močno prestrašil tatove, hkrati pa na poskus kraje opozoril vse mimoidoče in v bližini stanujoče ljudi.

Alarmno ključavnico lahko vklopite ali izklopite popolnoma enostavno s priloženim unikatnim ključem (v kompletu sta dva unikatna ključa).

Zanesljivo varuje vsa kolesa, motorje, skuterje, električne skiroje in ostala vozila, ki bi jih bilo sicer enostavno ukrasti!

STE V SKRBEH, DA BI VAM UKRADLI VAŠE VOZILO?

Namestite to vrhunsko ključavnico, narejeno iz pravega nerjavečega jekla ter cinkove zlitine, na disk vašega kolesa, motorja ali na električnega skiroja, kot bi sicer namestili običajno ključavnico za disk, nato pa jo zaklenite s priloženim unikatnim ključem.

V kolikor vaše kolo nima diskov, je napravo možno namestiti tudi na špice kolesa oz. feltne.

Ključavnica bo tako vaše vozilo zaklenila oz. ga naredila nevoznega, hkrati pa, v primeru kakršnegakoli tresljaja oziroma premika, avtomatsko sprožila izredno močan alarm s piskom kar do 110dB (deluje na enak način kot alarm avtomobila), ki bo na dogajanje opozoril vse mimoidoče oz. bližnje stanovalce.

Ko želite kolo, skiro oz. motor ponovno uporabiti ključavnico enostavno odklenite s ključem.

2v1 motoristični alarm za kolo (za na disk kolesa ali motorja) bo vaše vozilo zaklenil, istočasno pa z močnim alarmom odganjal vse, ki se bodo vašega vozila samo dotaknili, kaj šele ga poskušali ukrasti.

MONTAŽA JE POVSEM ENOSTAVNA - KER GRE ZA UNIVERZALNO KLJUČAVNICO JO LAHKO NAMESTITE NA KATERIKOLI DISK KOLESA OZ. MOTORJA (KLJUČAVNICA BO BLOKIRALA KOLO VOZILA IN GA ONESPOSOBILA ZA VOŽNJO, HKRATI VAŠE VOZILO ŠE DODATNO ZAVAROVALA Z ALARMNIM SISTEMOM).

✓ Izvrstna kvaliteta.

✓ POPOLNOMA enostavna in priročna za namestitev.

✓ Ko je alarm aktiviran (ključavnica zaklenjena), je občutljiv na vse vibracije (premikanje ali dotikanje kolesa).

✓ Zelo učinkovito ščiti vaše vozilo pred tatovi.

✓ Alarm ima vgrajen senzor vibracij, ki zagotavlja učinkovito detekcijo vsakega dotika vašega vozila.

✓ V trenutku, ko se nekdo dotakne vašega kolesa, alarm proizvede IZREDNO glasen zvok (z močjo do 110db), ki bo z dolgotrajnim opozarjanja prestrašil vsakega tatu daleč stran od vašega vozila, hkrati pa tudi privabil poglede vseh mimoidočih ali v bližini stanujočih ljudi.


✓ Napravo je mogoče popolnoma enostavno namestiti na diske koles ali motorjev različne velikosti (gre za univerzalno ključavnico).

✓ Izredno močna in trpežna konstrukcija iz nerjavečega jekla ter čiste cinkove zlitine omogoča, da je naprava neverjetno vzdržljiva oz. praktično neuničljiva.

✓ Dva unikatna ključa.

✓ Časovni zamik nekaj sekund, ki omogoča, da ključavnico odklenete brez, da bi se alarm sprožil tudi ob vaši prisotnosti.

✓ 2v1 ključavnica - alarm in ključavnica v eni napravi (naprava bo vaše vozilo zaklenila, hkrati pa z alarmom odganjala potencialne tatove, ki tako ne bodo upali priti niti v bližino vašega vozila).

✓ Več različnih barv.

✓ Zamenljive baterije (vključene v ceno).

✓ V kolikor vaše kolo nima diskov, je napravo možno namestiti tudi na špice kolesa oz. feltne.

✓ Vrhunska alarmna disk ključavnica za kolo/motor/električni skiro
✓ Baterije (že vstavljene v ključavnico)
✓ Varnostni/opozorilni kabel
✓ 2x unikatni ključ
✓ Navodila za uporaba
✓ Torbica

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Disk ključavnica z ALARMOM za motor kolo ali električni skiro
Vaša ocena

Komentarji strank