LED video projektor 5000lm full HD 3D 1080p 5G

Na zalogi
SKU
596
-28%
249,90 € 179,90 €
Vrhunski 3D 6D LED FULL HD HDMI 5G energijsko varčni video videjo videoprojektor do 300" diagonala slike (kar 6x večja slika od klasičnega 50" led TV-ja).


NAJNOVEJŠI MODEL 2024!

Ali si želite svoj dom spremeniti v pravo kinodvorano?

Ta izjemen mini Android pametni WiFi projektor, ki združuje eleganten dizajn z najnaprednejšimi funkcijami je tu, da vaše filmske sanje postanejo resničnost!

Si ne želite pretirano velikega in glasnega projektorja, katerega ne boste mogli nikakor postaviti, prav tako pa vas bo z njegovim glasnim delovanjem motil ob spremljanju vaših najljubših filmov in videovsebin?

Če se vaš odgovor glasi DA, potem je ta projektor idealna izbira za vas.

Ta izjemen projektor ima kar neverjetnih 5.000 lumnov svetilnosti, pravo (izvorna ločljivost) FULL HD 1080p resolucijo, možnost ogleda 3D videoposnetkov, filmov, risank ter iger.

Gre za povsem nov FULL HD model projektorja, ki nudi vrhunsko sliko, odlične ostrine in izjemnih barv. Za gledanje filmov ne potrebujete teme, saj mu žarnica s kar 5.000 lumni omogoča tudi pri svetlobi odlično sliko.

Projecira lahko OGROMNO, kristalno čisto in ostro sliko velikosti od 45-300 palcev.

Podpira Dolby AC3: vgrajen zmogljiv zvočnik 3W s podporo Dolby zagotavlja odlično zvočno izkušnjo.

Ima različne vhode, med drugim AV / AV-in / 2x USB / HDMI / vhod za slušalke.

Ne zapravljajte denarja za drage vstopnice za kino, raje si pričarajte pravo kino vzdušje kar v lastnem domu. Projektor je kot nalašč za romantičen večer v dvoje, prijeten filmski večer z družino ali za zabavo vaših otrok, saj je na njem možno igrati tudi igrice (možnost povezavo z X-Box-om, PlayStation-om). Ima že vgrajene zvočnike tako, da ne potrebuje dodatnih zvočnikov, če želite pa lahko nanj priklopite tudi celoten sistem zvočnikov.
Različne vhode, med drugim AV, AV-in, 2x USB, HDMI, vhod za slušalke,...

NE SPREGLEJTE!

V ponudbi imamo tudi 5G MULTI-SCREEN različico z WiFi-jem, ki omogoča povezavo z drugimi napravami preko wifi brezžične povezave.
Ta model omogoča brezžično wifi povezavo z internetom in ogled YOUTUBE video posnetkov, NETFLIX -a, TikTok-a, INSTAGRAM-a,...

Na razpolago imamo tri verzije. Klasično, WiFi in Android različico.

Pri klasični verziji je potrebno naprava (npr. računalnik, TV box ali pa mobilni telefon) s projektorjem povezati žično (s primernim kablom), omogoča pa brezžično povezavo Bluetooth zvočnikov.

WiFi verzija omogoča popolnoma brezžično (in tudi žično) povezavo praktično vseh naprav z WiFi-jem (telefonov, računalnikov...).

Android različica pa ima svoj lasten operacijski sistem (kot Android mobilni telefon, ali pa TV box).
Pri Android različico gre torej za SMART (pametni) projektor, ki lahko deluje popolnoma samostojno, brez potrebe po povezovanju z ostalimi napravi (kljub temu pa seveda omogoča žično in brezžično povezavo z vsemi vrstami pametnih telefonov, TV boxi, igralnimi konzolami, tablicami, PC računalniki, notebooki in ostalimi napravami).

V kolikor potrebujete dodatno pomoč pri izbiri nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 031 023 555 ali preko elektronske pošte info@hiter-nakup.si in z veseljem vam bomo svetovali.

✓ POPOLN DOMAČI KINO: izvorna ločljivost (prava) FULL HD 1080P zagotavlja izjemno visoko kakovost slike. Slika je ostra, barve pa so izjemne!

✓ LED žarnica s svetlostjo 5.000 lumnov je kot nalašč za prijetne večere in dneve s pritajeno svetlobo.

✓ MULTIMEDIJSKA POVEZAVA: Vključuje izhode AV, USB, HDMI. Povežite ga s telefonom, prenosnikom, računalnikom ali televizorjem. Brezplačno priložen kabel za povezavo z dodatnimi zvočniki. Vanj lahko vstavite tudi USB ključek.

✓ HITRO HLADILNI in TIH SISTEM: Zelo nizka glasnost ventilatorja. Ventilator preprečuje pregrevanje projektorja brez glasnih motenj med gledanjem filma.

✓ KOMPAKTEN in PRENOSEN: Tehta le 1.7 kg ter meri 24.0 x 18.1 x 9.1 cm (dolžina x širina x višina).
Enostaven za prenos kjerkoli se nahajate.

✓ ENOSTAVEN ZA UPORABO: Priložen IR daljinski upravljalnik za hitro in enostavno prestavljanje po meniju. Preprost in pregleden meni. Enostavna povezljivost z drugimi napravami.

✓ PODPIRA PREDVAJANJE videoposnetkov iz pametnega mobilnega telefona, računalnika (laptopa, PC-ja), televizije (TV), različnih igralnih konzol (Playstation-a (PS3, PS4), X-box…), fotoaparatov, videokamer, USB ključka, iPada, Android tabličnih računalnikov in Android TV box-ov.

✓ GRE ZA MULTI-MEDIJSKI PROJEKTOR, kar pomeni, da projektor podpira predvajanje video vsebin iz dobesedno vseh možnih vrst medijev.

✓ 3D OGLED, z uporabo rdeče-modrih 3D očal in ob predvajanju videoposnetkov/filmov, ki to funkcijo omogočajo.

✓ NAJMODERNEJŠI DIZAJN, estetsko se prilega v vsak prostor vašega doma ali podjetja.

✓ VRHUNSKA NAJSODOBNEJŠA LED LUČ s kar 5.000 LUMNI nudi kristalno jasno in čisto sliko, ter še toliko bolj popolno doživetje ob spremljanju najboljših video vsebin.

✓ IZJEMNO VARČEN – NIZKA PORABA ENERGIJE, žarnice običajnih projektorjev za delovanje porabijo veliko več električne energije, na tak način pa tudi bistveno povečajo vaš mesečni račun za elektriko.

✓ Narejen v skladu z vsemi najnovejšimi okoljevarstvenimi standardi za zaščito okolje (gre za okolju prijazen izdelek).

✓ Nad njim bodo vsekakor navdušeni tudi vaši otroci (ne glede na starost), saj je idealna izbira za igranje iger, gledanje risank, pa tudi za izobraževanje, poslovne sestanke, karaoke,…

✓ Njegova svetilnost je izjemna – ima kar 5.000 lumnov svetilnosti, kar pomeni, da lahko z njim gledate videoposnetke v različnih svetlobnih razmerah.

✓ Veliko video projektorjev namreč ne omogoča gledanja video posnetkov v kolikor ni popolnoma tema, še toliko manj pa kje na prostem, saj še zdaleč ne nudijo dovolj močne svetilnosti (imajo le nekje med 400 in 700 lumnov), pri tem projektorju, pa je skrb povsem odveč, saj je njegova svetilnost IZVRSTNA.

✓ Projektor zagotavlja vrhunsko kakovost slike in video posnetkov.

✓ Kontrastno razmerje: 8000:1

✓ Posnetke lahko predvaja v razmerjih 16:9 in 4:3.

✓ Je ravno pravšnjih dimenzij, PRIROČEN ZA PRENAŠANJE in nameščanje v katerikoli prostor (uporablja se ga lahko tudi na prostem).

✓ »ZELENI IZDELEK«, ki z uporabo ne ogroža okolja, prav tako pa je ta projektor narejen tako, da vaše oči ščiti med delovanjem (nudi dodatno zaščito za oči, ki je večina projektorjev ne).


● Vrhunski LED projektor s kar 5000 lumnov svetilnosti, pravo-izvorno FULL HD 1080p resolucijo, možnostjo ogleda 3D filmov, ter velikansko projekcijo slike vse od 45 pa do 300 palcev (inchev) - kar 6x večja slika od klasičnega 50" LED TV-ja!

Optične specifikacije
● Vir svetlobe LED žarnica: 50.000 ur dolga življenjska doba

● Svetilnost: 5000 lumnov

● 3D funkcija: red-blue 3D

● Kontrastno razmerje: 8000:1

● Nativna ločljivost 1920*1080P

● Zvočnik 4Ω, 3W *1 (izvrsten zvok)

● Tehnologija projeciranja: LED žarnica

● Najrazličnejši vhodi in izhodi: HDMI, USB, AV, IR (podpira tudi povezavo za pametne mobilne telefon itd.)

● Zelo varčna LED osvetlitev

● Visoka učinkovitost LED luči s kar 5.000 lumni, posebej nizka poraba električne energije in življenjska doba žarnice več kot 50.000 ur delovanja

● Ozvočenje: projektor ima že vgrajen zelo kvaliteten zvočnik (Dolby podpora), zato ni potrebe po povezovanju z dodatnimi, kljub temu pa nudi to možnost

PODROBNEJŠE SPECIFIKACIJE

Optika: LED žarnica
Resolucija (izvorna) : 1080P full HD
Svetilnost: 5000 LM
Razmerje slike: 4:3 ali 16:9
Slikovni flip: 360 stopinjski flip, gor / dol / desno / levo
Projekcijska metoda: prednja/zadnja/stropna
Leče: ročni fokus
Priporočljiva (optimalna) razdalja od mesta projekcije: 1.3 do 5.0 metra
Velikost projekcije: priporočljiva od 45 do kar 300 palcev (kar 6x večja slika od klasičnega 50" LED TV-ja!)
Zvočniki: vgrajeni (ni potrebe po povezovanju naprave z dodatnimi zvočniki)
Svetilka: življenjska doba žarnice je več kot 50.000 ur
Vhodi: HDMI, USB, AV, vhod za slušalke
Velikost izdelka: D: 240 * Š: 181 * V: 91 mm (slika v oglasu)
Teža izdelka: 1.7 kg
Dodatne funkcije: 3D, 6D

Projektor PODPIRA predvajanje videoposnetkov direktno iz pametnega mobilnega telefona, računalnika (laptopa, PC-ja), televizije (TV), različnih igralnih konzol (Playstation-a (PS3, PS4), X-box…), fotoaparatov, videokamer, USB ključka, iPada, Android tabličnih računalnikov in Android TV box-ov.

Podpira praktično VSE oblike datotek:

Avdio datoteka: MP3/WMA/OGG/AAC/FLAC/APE/WAV

Slikovna datoteka: JPEG/BMP/PNG

Video datoteka: 3GP(H.263,MPEG4)/AVl(XVID,DIVX,H.264)/MKV(XVID,H.264,DIVX)/FLV(FLV)/MOV(H.234)/MP4 (MPEG4, AVC(AVC)/MPG(MPEG1)/VOB (MPEG2)/MPG(MPG-PS)/RMVB(RV40)/RM

✓ Vrhunski FULL HD 1080p video projektor s 5000 lumni in podporo 3D (klasična ali wifi različica)
✓ Daljinski upravljalnik
✓ Napajalni kabel
✓ AV kabel
✓ Navodila za uporabo
✓ Original škatla

✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost dokupa podaljšanega jamstva do skupno treh let)

NAJNOVEJŠI MODEL 2024!

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:LED video projektor 5000lm full HD 3D 1080p 5G
Vaša ocena

Komentarji strank