Profesionalni OBD2 avto tester diagnostika (SLOVENSKI jezik)

Na zalogi
SKU
432
-23%
129,90 € 99,90 €
Predstavljamo vam NAJSODOBNEJŠI, profesionalni MUCAR avtotester (profesionalna WiFi Android avto diagnostika za vsa diesel in bencinska vozila) - izjemno zmogljiv obd2 skener za vaš avto, ki vam omogoča, da lahko povsem sami poskrbite za svoje vozilo in mu nudite popolno podporo ter vzdrževanje.

Ta profesionalni avtotester vam bo olajšal opravljanje diagnostičnih pregledov in vzdrževanja vašega avtomobila, ne da bi morali obiskati avtomehanika.
______________________________________________

S tem vrhunskim MUCAR avtotesterjem lahko:

✔ Preverjate stanje vašega avtomobila hitro in natančno
✔ Preberete in izbrišete napake, ki povzročajo lučko za preverjanje motorja
✔ Pridobite obsežne informacije o vašem motorju in drugih ključnih sistemih
✔ Določite vzroke težav in si ogledate rešitve,
✔ Spremljate trenutne podatke v realnem času, kot so število vrtljajev motorja, temperatura olja in drugi parametri
✔ Samodejno generirate diagnostična poročila, ki vam prihranijo čas in trud
______________________________________________

NE SPREGLEJTE!

GRE ZA ENEGA REDKIH MODELOV AVTO TESTERJEV, KI NUDI V CELOTI SLOVENSKI MENI.

POSLEDIČNO BO NJEGOVA UPORABA POPOLNOMA ENOSTAVNA TUDI VSEM TISTIM UPORABNIKOM, KI NE OBVLADAJO DOBRO ANGLEŠKEGA JEZIKA.

JE MNOGO NAPREDNEJŠA IN BOLJ ZMOGLJIVA KOT KONKURENČNE AVTO DIAGNOSTIKE ZA VOZILA, OBD2 SKENERJI, OBDII AVTO TESTERJI AVTOMOBILOV/VOZIL.
______________________________________________

NAJSODOBNEJŠI MODEL 2024 (kompatibilen tudi z vsemi najnovejšimi vozili letnika 2024+)!
______________________________________________

Ta vrhunska, profesionalna, 100% ORIGINAL Mucar (model 2024) Android WiFi OBDII OBD II avtomobilska diagnostika diagnostična naprava za vsa diesel in bencinska motorna vozila vas bo v trenutku spremenila v prave avtomehanike.

MUCAR OBD2 tester je enostaven za uporabo in zanesljiv. Njegova najsodobnejša programska oprema in preprost vmesnik omogočata hitro in enostavno diagnostiko, ne glede na vašo izkušenost.

Poleg tega MUCAR ponuja doživljenjske brezplačne posodobitve, tako da boste vedno imeli dostop do najnovejših funkcij in podpore za nova vozila.

S tem najbolj zaželenim MUCAR orodjem za popolno avtomobilsko diagnostiko boste lahko rešili praktično vse težave z vašim avtomobilom ne glede na to kje boste, saj ga boste lahko, zaradi njegove majhne in priporočene velikosti vzeli s seboj dobesedno povsod (shranjeno imate lahko kjerkoli v vašem vozilu).

Vse več lastnikov avtomobilov si želi izbrati primerno diagnostično napravo in opraviti svojo lastno diagnostiko in popravilo vozila, saj lahko lastniki vozil na ta način prihranimo ogromno časa in denarja.

Še posebej v zadnjem obdobju je postalo preverjanje stanja in delovanja sistemov svojega avtomobila kar v udobju vašega lastnega doma, brez obiska dragih avtomobilskih delavnic, izjemo popularno tudi med popolnoma laiki.

Avtotester MUCAR OBD2 lahko bere in briše napake, poleg tega pa pridobi obilo informacij iz enote za upravljanje motorja. Ko se pojavi težava z vašim avtomobilom, bo avto diagnostika MUCAR obd2 prebrala napake, ki kažejo na težave. Po odpravi težav bo avto diagnostika MUCAR obd2 izbrisala te napake in ugasnila lučko za preverjanje motorja. Priložen je tudi hitri priročnik in veliko videoposnetkov na platformi YouTube za navodila o uporabi.

✔ Modul za analizo podatkov (debut): Pametno prikazovanje parametrov, ki vam omogoča hitrejšo in bolj natančno diagnostiko.

✔ Klepet IM na spletu (prvi izid): Odgovori na vaša vprašanja, vključno z združljivostjo vozila, funkcijami izdelka in še več.

✔ Pridobivanje več kod: splošne kode, proizvajalčeve kode in čakajoče kode.

✔ Brisanje kod napak, ki pomagajo ugasniti lučko za preverjanje motorja (CEL) in ponastaviti senzorje.

✔ Določitev napake omogoča pregled možnih vzrokov in poročil o popravilih za določene avtomobilske kode.

✔ Podatki "Frame Freeze" vam omogočajo pregled podatkov vozila v trenutku, ko je bila koda napake ustvarjena, kar vam pomaga ugotoviti lokacijo napake na podlagi relevantnih podatkov.

✔ Prikaže podatke v živo v besedilni ali grafični obliki, kot so podatki o zagonu, število vrtljajev motorja, temperatura olja v menjalniku, podatki o masnem pretoku zraka, kratki in dolgi vplivi na gorivo, tlak goriva, temperatura hladilne tekočine motorja, ravni ravnotežja valjev itd.

✔ Enostavno preberite vse razpoložljive testne podatke, beleženje podatkov in predvajanja.

✔ Samodejno generiranje diagnostičnega poročila. Zbere vse napake sistema, jih tolmači in dejansko prikaže možne vzroke in potencialne rešitve.

✔ Možnost dodatne (plačljive) nadgradnje: Analiza in diagnostika celotnega motorja, menjalnika, ABS, SRS (4 sistemi) - v primeru nadgradnje!

✔ Doživljenjsko brezplačno posodabljanje: En klik za pridobivanje novo dodanih funkcij, pokritost vozil in odprava napak.

✔ Konfiguracija strojne opreme: štirijedrni procesor 1.4 GHz, 2 GB RAM in 16 GB ROM, vgrajena baterija z dolgim delovanjem 1500 mAh, 4-palčni HD zaslon na dotik, vgrajen zvočnik.

Kaj še lahko delate s to vrhunsko avto diagnostično napravo MUCAR?

• Nudi možnost enostavne posodobitve programske opreme prek Wi-Fi (funkcija OTA).

• Nudi enostavno brisanje napak s samo enim klikom (izbris)

• Nudi preverjanje združljivosti vozila na spletu (Pokritost vozila)

• Nudi demo programsko opremo - Pomaga razumeti funkcionalnost izdelka brez priključitve vozila na vtičnico OBD II.

• Nudi iskanje DTC-jev prek Googla na spletu

• Nudi generiranje in deljenje poročil - Z MUCAR obd2 orodjem za diagnostiko lahko ustvarite celovito diagnostično poročilo z ENIM KLIKOM. Poročila lahko pošljete po e-pošti v pisarno ali neposredno stranki. Lahko tudi natisnete kartico za poročilo o kompletnem stanju vašega vozila.

• Nudi celoten pregled zgodovine tudi za daljša časovna obdobja - ko je opravljena diagnostika vozila, bo orodje za diagnostiko MUCAR OBDII zabeležilo vsak podroben korak postopka diagnostike.
Pod zgodovino omogoča hiter dostop do že preizkušenih, testiranih in diagnosticiranih vozil, na ta način lahko uporabniki nadaljujejo od zadnje opravljene diagnoze, brez potrebe po ponovnem opravljanju diagnoz vse od začetka.

Ta profesionalni avtotester MUCAR je presenetljivo hiter, močan in učinkovit!

Avtotester MUCAR obd2 se ponaša s štirijedrnim procesorjem 1.4 GHz, kar je dejansko mnogo več, kot resnično potrebujete v ročnem avto testerju.

Naprava uporablja Android OS in ima kar 2GB RAM-a s čimer vam omogoča, da lahko naložite tudi velike grafe in zgodovine podatkov, ne da bi preobremenili sistem oz. napravo.

Še ena stvar, ki vam bo bila zagotovo zelo všeč je njegova zmogljivost baterije kar 1500 mAh (večina konkurenčnih avto testerjev je brez lastne Li-ionske baterije).
To je dovolj moči za kar tri ure neprekinjenega delovanja ali 5 dni delovanja v času pripravljenosti.

Drugače povedano - nikoli vam ga ne bo potrebno dodatno napolniti med projektom.

Polnjenje poteka prek kabla USB tipa A v tip C, ki je priložen v kompletu.

Ima možnost diagnostike 4-ih sistemov (ob nadgradnji, ki je dodatno plačljiva) - preverite lahko delovanje motorja, menjalnika, ABS, SRS sisteme...

Orodje za avto diagnostiko ponuja opcionalne plačljive nadgradnje za preverjanje več (4-ih) sistemov.

Omogoča vam dostop do sistema motorja, menjalnika, ABS in SRS, hitro ugotovite težave, saj se to orodje poglobi v informacije o ABS, SRS, sistemu motorja (ECM) in sistemu menjalnika. Nadvse uporabno, profesionalno orodje za vse voznike, ljubitelje popravil in tudi avtomehanične delavnice.

Ta avtotester je uporabniku zelo prijazen in popolnoma enostaven za uporabo.

Idealen za tiste, ki radi delajo na svojih avtomobilih na dvorišču ali izvajajo nujno diagnostiko svojega vozila.

Izkoristite priložnost in postanite lastnik MUCAR OBD2 skenerja danes. Skrbite za svoj avto z zaupanjem in zanesljivostjo, ki ju zagotavlja MUCAR.

--

Vaš avto si zasluži najboljše, in to je MUCAR!

✓ Podpora diagnostiki 4 sistemov (ob nadgradnji): Ta profesionalna MUCAR diagnostična naprava podpira diagnozo sistemov motorja, menjalnika, ABS in SRS, vendar je v tem primeru potrebno napravo dodatno nagraditi in ji tako omogočiti tudi funkcije diagnostike 4 sistemov in doživljenjsko brezplačno posodobitev le-teh.
S tem lahko ta profesionalna naprava za avtomobilsko diagnostiko prihrani tudi največje stroške vzdrževanja za vse lastnike avtomobilov.

✓ Podpora kar 28-im RESET FUNKCIJAM: Poleg omenjenega ta MUCAR profesionalni avtotester podpira tudi nadgradnjo kar 28-ih RESET funkcij: Olje, Kalibracija SAS, IMMO Ključi (onemogoči izgubljene ključe, dodaj nove ključe), ABS, kodiranje vbrizgalnika, registracija baterije, plinotočka, žarometi, prilagajanje EGR, reset avtomatskega menjalnika, inicializacija sončne strehe (strešnega okna), obnovi delni status parametrov po popravilu in vzdrževanju, vendar je tudi za te potrebna dodatna nadgradnja naprave...

✓ Posodobitev prek Wi-Fi: Po prejemu naših izdelkov, za boljšo izkušnjo izdelka in avtomobilske diagnostike, se prosim povežite z wi-fi/mobilno točko in sprejmite ali samoiniciativno posodobite operacijski sistem aplikacije ter prenesite programsko opremo za diagnostiko znamk avtomobilov.

✓ Polna Funkcionalnost OBD2 - Ta obd2 skener lahko podpira vseh 10 testnih načinov OBD2. Branje Kod, Brisanje Kod, Indikator Okvare MIL, Podatki v živo (Live Data), Test Sistema EVAP, Test Monitorja na Krovu, Ogled Zamrznjenega Okvira, Test Sondo O2, Informacije o Vozilu, Berljivost I/M, Pregled DTC Kod, izvedba testov kisika in testov ogljikovega vsebnika, da zagotovite, da je vaše vozilo pripravljeno na vse emisijske zahteve.

✓ 100% kompatibilnost s praktično VSEMI svetovnimi znamkami avtomobilov - Ta Mucar avtoskener deluje na veliki večini vozil, združljivih z OBD-II po letu 1996, in nadgradi nove modele do leta 2024, združljivih s protokoli OBD2/EOBD; CAN, vključno z veliko večino 12V avtomobilov, SUV-ji, "pickup" tovornjaki, lahki gospodarskimi avtomobili, kombiji, kamperji, avtodomi,...

--

Naprava ima vnešene popolnoma VSE kode napak, ki obstajajo in ima, za razliko od ostalih, tudi možnost NADALJNJEGA BREZPLAČNEGA POSODABLJANJA za zaznavo napak na vseh vozilih, ki bodo na trg prišla po letu 2024!

--

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

V: Katere jezike vse ta avtotester podpira?
O: Podpira 17 jezikov (angleščina, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, portugalščina, japonščina, ruščina, nizozemščina, madžarščina, slovaščina, hrvaščina, grščina, romunščina, SLOVENŠČINA (!), hrvaščina, poljščina, kitajščina).

Gre za enega izmed redkih avtotesterjev s kompletno SLOVENSKIM menijem!

--

V: Ali moram napravo predhodno registrirati ali aktivirati?
O: Ni potrebno aktivirati ali registrirati računa. Napravo lahko pričnete uporabljati takoj in brez kakršnihkoli registracije.
Za vse nadaljnje posodobitve (naprava nudi brezplačno posodabljanje do konca življenja) in nadgradnje naprave pa se je potrebno zgolj povezati z Wi-Fi-jem in že ste pripravljeni na posodobitve programske opreme.

--

V: Katere OBD-II protokole vse podpira?
O: Podpira protokole OBD II in EOBD. ISO 14230-4 (KWP2000), ISO 15765-4 (CAN), ISO 9141-2 (ISO), ISO 14229 (UDS), SAEJ 1850 (VPW&PWM).

--

V: Ali lahko ta avto tester uporabljamo tudi na dizelskih vozilih?
O: Če ima vaš dizelski avto OBD2 vtičnico, 12V baterijo (akumulator) in je novejši od letnika 1996, bo tester z njim deloval brezhibno. Velika večina dizelskih vozil ima 12V baterijo, izjema so predvsem tovornjaki.

--

V: Kaj, če ni dovolj prostora za shranjevanje?
O: 1) Izbrišite redko uporabljeno programsko opremo.
2) V napravo vstavite TF kartico do kapacitete 256GB.

✓ Original Mucar profesionalna avtomobilska naprava (NAJNOVEJŠI MODEL 2024) za diagnostiko napak na avtomobilu
✓ Original škatla
✓ Navodila za uporabo

✓ Original programska oprema
✓ DOŽIVLJENJSKO BREZPLAČNO POSODABLJANJE NAPRAVE
✓ 1-letna slovenska garancija (+ možnost podaljšanega jamstva do skupno treh let)

Napišite vaše lastno mnenje
Oddajte mnenje za:Profesionalni OBD2 avto tester diagnostika (SLOVENSKI jezik)
Vaša ocena

Komentarji strank